0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
od sprijeda puno bolje izgleda bez tablice ali kako se bez nje ne može, bolje bi joj stajala na original mjestu, sastrane
Ljute pile....od sada samo u dvoje idemo na meetove
uzet čemo i Marinera neznam dali znaš : napravio je prednje blatobrane onakve kakve imam ja za svoju Alficu samo još čekaju montažu (Image removed from quote.)
Niko,jesi razmisljao da i ti stavis maglenke?Jer meni na tvojoj mozda bas to i fali! Inace,prelijepe su mi obje!(Image removed from quote.)
Niko,jesi razmisljao da i ti stavis maglenke?Jer meni na tvojoj mozda bas to i fali! Inace,prelijepe su mi obje!
ovakve imam ja(Image removed from quote.)i koštaju jako malo Marino če ti to zmontirat dok kažeš keks :hehe: :hehe: a možda čak i ima koji komplet jer sam ih nabavljao i njemu PS: nisam ti još ni stigao čestitat za nagradu
Isto onako siroki kao kod tebe....Koliko su siri ti blatobrani od ovih koje imamo ja i on?
neznam ni ja točno ali mislim da neki 15-20mm praobaj izračunat: ako staviš felgu širine 8,5'' mora bit ET -15 da su do ruba, bez distancera
Sranje mi je sto mu moram branik slati u rijeku
Punooooo hvala Nevenu i ARomeu (naravno njoj) za super slike stavljene u ovu temu Ako ih imate još =
Imaš ti dobro oko za slike samo ponekad treba napunit bateriju na aparatu
a u voznji izgleda jos bolje
ah, da, Marine, znamo mi tebe ... :hehe: :hehe:u jednoj ruci fotoaparat, u drugoj mobitel, tu je i sendvič, pa laptop, pa ... i uz sve to umijesto na cestu gledaš u retrovizor i slikaš