0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jedne od najboljih slika do sad
Ništa od toga (zasad) nije u planu....
Pametno... na 156 to je skup sport... na 159 preskup.
mislim da nakon ovog projekta a i nakon alfe 156 ništa me više ili barem puno više ne može očarati...alfa 156 mi je inače vrh po ljepoti itd...159ti je prekrasna ali eto tek toliko da to kažem...Klaudijo šta se mene tiče svoje si obavio :hehe:
e za ovo je trebala vizija
i puuuuuno hrabrosti :hehe:
mora da ga je žena gledala ispod oka kad joj je iznio svoj plan sklapanja automobila :
Evo, upravo ovih dana prolazi pet godina otkako samo počeo sa "projektom", upoznao Marinera i odnio mu kaparu da je skinuo prašinu sa Autodeltinih kalupa i počeo raditi plastične dijelove za moju Alfu (koje smo kasnije bacili i napravili nove, proširene a la WTCC)(Image removed from quote.)I, nakon tih pet godina, "projekt" još uvijek nije gotov, stalno nešto radim i prčkam... Kao kuća, recimo; kad ju sagradiš, radovi, brige i ljubav do nje tek počinju :ok:O znam taj osjećaj hehehheheheh puno živaca i isčekivanju nikad kraja....samo zahvaljujuci tebi ja sam dosta informacija dobio od tebe tako da su neke stvari isle puno lakse
Danas popodne, na Riječkoj obilaznici, kod "Vrata Jadrana"....Ferrari F430 Spider passing by...Htio sam malo za njim da ga snimim (auto i zvuk) ali me žena odmah ubila sa izjavom "...da nisi ni pomislio"
Po tablicama moguče...Nisam vidio tko je bio iza volana
čuo sam da su na riječkoj zaobilaznici postavljene kamere s radarima pretvaramo se u engleze
Ima toga posvuda po evropi (Austrija, Nizozemska, Svicarska, Italija, Danska, Svedska, Norveska, itd). Cak ima u Bosni. Sto bi mi bili izuzetak. Cak si mislim da ih ima i kod nas na autoputu za SB.