0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
brate džabe je to.kod nas u NS ima lik koji je radio u maseratijevoj fabrici i tamo šio volane,zna znanje nema šta,i koža mu je extra i rad mu je extra i cena mu je extra oko 100e.al posle ko maserati heheheheheee :grin:
Neznam ti odgovoriti, to mi je Marinero pričao o njemu, on ga poznaje...Ja sam se na kraju odlučio za Kristjana, firma S.K.D. na MatuljimaVolan je kod njega, sutra ili prekosutra će biti napravljenDva tipa crne kože - perforirana sa strane, gore i dole obična koža, crni šavoviStavim slike, naravno
u Tesnju 50 maraka, covjek radi ubija, meni ce sad kozicu i rucicu mjenjaca odraditi kad se vratim
nisam uspio napraviti dobrih slika, već je bilo tamno vani kad sam završio sa montažom :imam samo nekoliko...(Image removed from quote.)
sad moras vece diskove staviti... )))))ALFICA je prestrasna... jede malu djecu po cesti.. ))))
: :već su prednji 360mm a zadnji 330mm :
da, ali ne za ovu sezonu
ma salim se legendo... u odnosu na 21-ce izgledaju mali ali ustvari je sve predobro na njoj... :grinning-smiley-043: :grinning-smiley-043:
Klaudijo skidam kapu O0 ,
O jbt kakva ludara je sad ovo! Prejebena je sa tim felgama, nisam si mislio da če tako odlično to ispasti!
samo se ti zezaj