Kažeš tvornički podaci nisu apsolutnotočni, OK slažem se nemoraju biti apsolutno točni.
Ali prema ovome što si ti napisao:
- Alfa Romeo frizira podatke o ubrzanju (jer kažeš da debelo puši od po papirima sporije Škode)
- Škoda frizira podatke o maksimalnoj brziniu (jer kažeš da nemože postići max brzinu jer se hoće razletit)
Meni ovo baš i nije logično 
Da sam ja u ZG posjetio bi te još danas iz nekih drugih razloga... 
Ali ako slučajno ne prodaš 156-icu do Grobnika dofuraj i Škodu pa ćemo ih isprobati u svim uvjetima 
Što ti je nelogično u tome da su si dodali kojih 10km/h na top speedu i skinuli koju stotinku na ubrzanju, ne kužim, nelogično ti je da stavljaju najbolje rezultate koje su postigli u idealnim uvjetima

:
Radi se samo o jednom uvjetu, a to je ubrzanje...Točno je da je Alfa linearna, ali ja neću linearnost, hoću trganje

Na Grobnik ćeš doći kao i prošle godine? ili na bilokoji susret osim onog davnog u Bjelovaru

:
Ajmo, dam ti Alfu na tjedan dana da se privikneš na nju, jer ćeš u protivnom pričati kako se nisi imao prilike naviknuti na auto, ako treba ja ti je dofuram u Bjelovar, nema frke uopće, al za tjedan dana te želim vidjeti na crti, i želim to tvoje teoretsko ubrzanje vidjeti na cesti. Dali prihvačaš ponudu ili ne? Ne zanima me Grobnik, zavoji, brda i doline...
Želiš me posjetiti, dođi, ja ti refundiram troškove puta, ili želiš da ja dođem u Bjelovar...nema problema, reci što ti više paše