Kolko vam je 2.4 JTD najvise trosila? Tu mislim na sve inacice od 136 pa do 175 KS.
Moja zadnja dva mjerenja pokazuju 10.7l metodom natocim do vrha i nakon prijedjenih 100kmh (+,- 5km) ponovo natocim,inace radi se o modelu sa 15O KS!
Znam da je u knjizici po tvornickoj specifikaciji 8.9 u gradu (negdje sam nasao i 9,1 al nije toliko vazno).
Ja imam dosta kratkih startova ( do 2 km),a do samog posla imam 6 km u jednom smjeru.
Ubiti zanima me dali ima neko ko ima slican rezim voznje kao ja pa da mi.kaze koliko otprilike njemu trosi?
Za moje potrebe bi benzinac bio bolja opcija,ako nis drugo radi puno voznji na kratke relacije koje su vise stetne za dizel nego za benzinac al jbg situacija se promijenila i sad se manje vozim,a i nije neka bajna situacija za ic sad prodavat auto za koji ruku na srce i.nemrem.dobit neku konkretnu lovu.
S obzirom na eto ovu moju relaciju koju vozim (6 km do posla,zagrebacke guzvetine sa kreni stani) i mojom ponekad tezom nogom,sta vam se cini,dali je potrosnja previse povecana ili je to tu negde (litra i pol vise od tvornicke)?
Inace auto je serijala svi servisi na vrijeme ulje,filter svakih 10000km,filter goriva i zraka svakih 20000km.