Previše je to para za taj auto. Sve te autokuće većinom muljaju. Evo npr ja sam bio u autohrvatska u karlovcu po pitanju one famozne 159 1.9jtdm 150ks koja i sad trune na parkingu kod salona,frajer mi kaže tam da je auto dan pod račun za novi prije 5-6 mjeseci,da je prvi vlasnik,nikad ogreban a kamoli udaren,servisiran uredno i bla,bla bla još stvari mi je narojio i na kraju da je njemu ulazna cijena(znači kod otkupa) bila 72500kn- Oni sad traže 9630eura(72225kn) I da je to realna cijena.... No,nebi ja bio ja da ne pronjuškam to....poslikao broj šasije i provjerim ja te njegove navode... Vožena na 2 registarske pločice,doduše ista osoba je bila korisnik vozila ali je kemijano nešto oko leasinga,nešto kazni po pitanju policije,šteta po osiguranju ima 5-znači bila je udarana,neznam koliko ali je...kilometri su stvarni ali ne od 2006 do 2013 već od 2006 do 03.mj.2010 jer je od tad odjavljena iz prometa i nije više regana... znači auto stoji već tri i pol godine...i sad dati za nju 10k eura

: I dont think so.... Odem do njih i kažem im,ja vama 55000kn i vozim auto,a oni se nasmiju....a onda sam ispričao što znam o autu,frajer meni da otkud mi to,ja reko od bivšeg vlasnika sam saznao.... E onda je počelo izmotavanje....Ali tad sam rekao da odustajem i od te ponude jer tko zna što ste vi još kemijali po njoj.... zaželio ugodan dan i otišao.... Toliko o autokućama.... Sve treba provjeravat....