0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dobro si rekao, zasad... Montiraj to negdje!
A zato mi je zutokljunac R26 bil poznat,doso po glavnog kuhara,bil je bez autaImam tablicu pod prednjom sajbom,zasad nikakvih problema.
Evo još par snijegom (ne)očišćenih cesta i parkinga :hehe: :hehe: uz stavljene xenone H7R 5000K
bas dobro izgleda sa ovim sankom
Ralica edišn
Ja sam svoj i zašarafio sa 6 vijaka i zalijepio na haubu, iako se može stavit i bez bušenja, a mislim da ti kolega boka11 imam taman jednoga na lageru
ja bi ga probao nekako bez busenja da ga mogu skinut kasnije bez da krpam rupe po bunkeru,znam vidio sam nekako sam neodlucan malo bi pa malo nebi :hehe:
Stive, pa živa je ta alfa, ništa s ene piše o njoj. Daj mi reci kolko $ i gdje si mijenjao šoferšajbu?
Ha da živa je još i kotrlja se :hehe: :hehe:Staklo sam mjenjal prek Kasko osiguranja u Zagrebu u Zagorskoj ulici, staklo sa izmjenom je mislim oko 800-900kn, sve zavisi od kojeg proizvođaća želiš uzet + kaj sam dal dodatno zatamnit vrh šofer šajbe te prednje bočne , iako je najeftinije u Savskoj ulici u Kristalu, mislim da oko 750kn sa izmjenom a samo staklo je oko 400-450kn
original bi ja stavio. ovo su cijene zamjenskog stakla?
Bitno da se kotrlja Đurđa :hehe:
Original staklo kod Bertola je mislil oko 3000-3200kn sa izmjenom, nemam sad predračuna tu blizu da vidim točnu cijenu Ha kotrlja se, glavno da nema više onog minus -15 i više jer je tad bila ožednila i pila je preko 9 litara
Evo još par snijegom (ne)očišćenih cesta i parkinga :hehe: :hehe: uz stavljene xenone H7R 5000K(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Vidio sam te jucer posljepodne na Ilici kod krizanja sa Sv. Duhom , ja sam bio na tramvajskoj stanici i promatrao ti auto .Fino ti izgleda auto
Daj ako možeš poslikaj iz više kuteva da vidimo kako svijetli HID Xenon H7R u običnim farovima, i nabaci jednu sliku kad su svjetla uperena u zid.
dime ti kola i prednja desna ratkapa ide u osmicu
heinzlova
A moguće, taman išao iz Petrove na Kvatrić pa na Zvonimirovu i sreo isto jednog alfistu sa ljubičastom 145 , sad neznam dal je to od Kikija sa Jaruna ili ju je nekom prodal :