kolko te ispala štanga od muldi,meni nekaj pričali da moram spuštat posudu od ulja kočnica i volana,si ti moral kaj dirat?opako zgleda na autu
Uzeo je rabljenu od kolege sa foruma, 400kn + poštarina.
Posuda za ulje nije ništa smetala osim konektora tj spojeva od ABS-a, moral sam samo izvaditi sa nosača te žice smjestiti kraj štange, nisu sve štange iste pa zato nekima mstaju posude od ulja

na mojem ima
vjerojatno do filtera
:
stivi, kad češ se zaletit do zagorja? 
nemam pojima zašto nema, kad sam uzel alfu imala je isto takav filterm jedino neznam dali je to bil original ili je već mjenjan, aj poslikaj svoj da vidim koja je razlika jer sam našal jedan slobodan jack sa strane

Dođem najvjerovatnije za weekend

lip ne paše, nemoj se s tim zezat, a ionak bu ti otpal nakon 5km!
zakaj su različiti akumulatori na fotkama? ovaj drugi je BMW-ov akumulator koliko mi se čini
:
I kad buš montirao doping Rapid? 
još uvek je gore

, montiral sam ga iz razloga da skužim gdi mogu a gdi ne se parkirat sa prednjim krajem a i preko kojih ležečih zapinjem sa branikom, tak da imam argumente za tužbu i za osiguranje zbog oštečenja na donjem postroju, braniku i karteru zbog nepropisno postavljenih ležečih policajaca te previsokih rubnjaka

stavio drugu bateriju jer sam ovu moral posudit frendu a ja imal ovaj za rezervu, kaj ima veze kaj je od BMW-a, glavno da pali :hehe: :hehe:

:rolll: :rolll: :rolll:

A eto, tražim dalje od nekog seata ili renoa koji je veći tj malo širi i duži, ovaj je od čini mi se od ibize cupre

Al si šarafal!

da nisam tada, neznam kad i bi jer sam u manjku vremena za šarafanje