0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nego, kako nagovoriti Viktora da mi napravi jednu Inox cijev, haaa:'(
hahah tu istu stvar sam pročio prije 2 godine hahah .. ma tvoja stvar el će se znat il ne stvi novu pumpu i miran si, polovna će svaka trajat al teško da dovoljno dugo...
evrima ne vjerujem da on ne želi napravit... samo treba primjerak originalne po kojoj napravit kak uvijek i kaže svima
Ma meni je reko da mu je za 1.8 ts ne isplativo radit, a ja sam s vremenom koma..
Ha ne znam reko je drugim riječima da nebu radil a sad budem vidio, uglavnom ova gumena se raspala i moram drugu staviti, šta ću napraviti još ne znam...
kad ste toliko nabrijani na te cijevi dođite k meni namontirat FMIC hahah imam njega, cijevi namotane, sve, sam nemam vremena montirat hahha
Na 159 ti je radio?
: vremena, eh to i meni fali, ta cijev nije bauk, imam i alat i sve ali vremena nikako da nađem 😄^-^
a gle pitanje je kolko je isplativo i za bilo koji drugi motor radit... može se napravit i od aluminija i ispolirat da se sjaji a da ga se lakše motat i varit i jeftiniji je... (btw ovo mi je rekao čovjek koji je profi varioc, nisam sam izmislio)...ako mu ti platiš da napravi, ne vidim problem... osim ak mu se ne da, to je već druga stvar hahah
Aluminij se da lakse motat, ali varit i ispolirat lakse od inoxa to nikako, ja radim inox i alu tako da taj covjek koji ti je to rekao mozda je profi varioc, ali ne znaci da zna i finu obradu!
Alfisti koji je to vrag iznad zadnjeg desnog kotača, neka kao posuda koja je prazna i nešto zvecka u njoj.Evo slike ..