Evo da podijelim sa vama iskustvo prestanka rada klime! Lani prije mora 7mj. Punio klimu, decki mi sibnuli 650 grama plina, a izav2002 ide 500 grama, nemaju pojma o tome, klima radila nekih 5 min, otiso iz radione i nakon 2 km kad je tlak porastao krepala, sutra dan ja do njih nakon 3 sata trazenja po forumu u cemu je problem da je previse plina, izvadili plin sibnuli 500 grama i bilo ok, nesto me malo zezala na oovratku sa mora al ok radila je, da bi ove godine bila potpuno prazna, odo ja do drugog mehanicara ustanovi da je kiler probusen, nista zovi tokic vele 612 kn reko moze, namontiral sam ga sam i pravac da napunimo! Odem na kavu dok se puni vratim se za 45 min plin sve pet al kompresor ne ukopcava, veli tip dodi sutra bumo pogledali,reko pa kaj je kompresor prdnul a lani je radila! Nista simo tamo ispitivacem i vel on meni ne dobiva struju dodi sutra ok platim i peljam se doma.reko sam sebi vi ste mi neki znalci sad bum se ja primil posla.Pregledam instalaciju sve ok osiguraca za klimu nema, al idem sve jedno skicnut u njih, vec duze vrijeme mi pepeljara nema struje i ne radi upaljac pa reko da vidi mozda je izgorel osigurac pa da ga usput promjenim.I sad sljedi ono najbitnije reko ja sebi ajd da sad probam upalit klimu nakon kaj sam promjenil osigurac od pepeljare nemsm kaj izgubit,PAZI OVO KLIMA RADI kompresor se normalno pali prva reakcija tooooo radi druga reakcija jeb..... mater talijanima koji kurac ima veze pepeljara sa klimom, nema logike nema veze bitno da smo rijesili problem.ljudi mnogi od vas ni neznaju da im je pregorio osigurac pepeljare pogotovo ako ju ne koristite, a mozda vam ne radi klima s nemozete naci kvar!