0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ona mi je click bite
Jel to na škurinjama ispod lidla?
Pričinja li se to meni ili se naša novi koordinator za Ri područje
Ta osoba je nepotrebna vozačima pravih auta Mi diZLO power nemamo potrebe za ikakvim preinakama na našim moćnim strojevima
Eto, susretic odrađen u cestitarskoj atmosferi. Oglašavanje putem fejsa se pokazao kao pun pogodak, štoviše uhvatilo nas je i nespremni jer je bilo teško smjestiti sve ljude. Pogotovo veseli što su se pojavila neka nova lica. Nažalost, više fotografija nemam, jedino ovaj lagano posvađali gay par.
Bas mi krivo sta nisam bijo jebi ga visa sila i krivo procitana objava Ali info treba stavljat i na forum i na face ne prate svi sve...Poslano sa mog FRD-L09 koristeći Tapatalk
Jadro, zaboravio si jos dodat da obavezno meet mora biti vikendom i da se treba javiti barem 3 tjedna unaprijed, da se neki mogu organizirat.On topic:Lipo decki, nadam se da sljedeci put dolazi i nas par iz ove strane.
Nisam stigao - jer sam (haha) šarafio po Alfi do sitnih sati. No, moram se pojaviti drugi put i isprobati od nekoga M jaknu, da konačno i ja naručim. Dobro izgledaju!
Predlažem neki roštilj drugi put , imam par dobrih lokacija
Imam na pameti lokaciju koja kombinira parking, rostilj i karting. Ali me strah da ce biti mozda hladno.
Ma donesti cu ja bocun domaće travarice pa nece bit zime