0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ocrnija san se sad,vrag odnija i kameru na mobitelu
Jebes fun vozilicu kad se u njoj vozis sa zenom
Pitam i ovdje, nitko me ne ferma u "Alfe u oglasima":Kaže vlasnik da su je dolazili gledati "neki Alfisti" - amooooooooo izvještaj!!!!!http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-giulietta-giulietta-1.6-oglas-18309253
Stat će ti na pola puta do Splita ako ne platiš pivu
Prvo kupi garažu
Mislim da je dobra prilika jer je vozi jedan stariji gospodin s Kantride i drži je u garaži. znam da ju je rijetko palio jer se iz mog ureda znao čuti taj pravi alfa romeo zvuk kad ju je provozao.
Prdnija i Božen u tamburu!
Odeeee.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Robi... Super ti je auto i svi oni predhodni i lajkam tvoje fotke Baš su nekako umjetničke... Čestitam Proslava izborne pobjede mora nadmašiti predizbornu kampanju.. (tamo je šutnja, pa moram ovdje)
Bozen, a da uranis pa da budes u Rijeci vec u petak u 20:00 u Pitstopu?
Otiša san ja odaaaavno, u (daj Bože) novu temu ću stavit neke slike iz kamenog doba Hvala za današnji info
Nemoj ti meni tu te virtualne krigle nego lijepo kad završiš na Kantridi zovni, nađemo se na kavi u praonici koja ti je ionako usput i onda imaš bezbrižnu vožnju do doma.
Javim se ako mi bude dobro "prolazno vrijeme" Htio bi u ST prije mraka, ovisi i koliko će "servisno vozilo u pratnji" imat vremena
je li zna netko nešto o ovom autu?
A tako ti? Znaci od one Honde nista?