0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sta nitko ne ide u zapresic na povijesnu priliku da rijeka bude prva na tablici makar jedan dan :
Nije bio Chuby nego Danko 😊Super je tamo!
http://www.drift.hr/forum/showthread.php?p=44224tko ce samnom...?
Kad ideš u subotu ili nedjelju?
Nedjelju bi isao... Ides?
Nije stvar offtopica nego teme istoga Ja sam se zalio na off ili na price o frizurama?(Image removed from quote.)Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Danas kada sam se vraćao s posla iz Rijeke u Delnice negdje oko 19:00 sati na dionici između Delnica i Golubinjaka iz smjeraDelnice - Rijeka proletila crvena Alfa 147, nisam vidio tablice, žena je vozila, da nije možda Anja bila?Aliker javi se?
Porucila ti moja zena (Image removed from quote.)
To sam ja bila...još sam mislila crveni mito da si ti ali mi se malo žurilo :
ja idem sa dinom do veprinca gledati uckuanton ide sa ekipom na grobnik gledati neki driftveceras ti je majka svih derbija u 1900, tj, pojacani trening za dinamo pred ispunjenim tribinama(ako se nastaviš SAM družiti s Dinom...očekujem tatto „Dinamo ja volim” na tvojoj mješini čim isploviš :) Sveta misa na Trsatu 0830, 0930, 1030 i popodne
sad mi veli aliker da je PitStop u Šmriki : di točno..može naputak iz smjera Dramlja : ..... malo bolji nego za karting da ne radim 3 kruga uzalud
PitStop, izlaz Rijeka centar, semafor lijevo, kružni tok 2. izlaz i na desnu stranu, ne možeš ga promašiti...
Joj sorry, Šmriku i Škurinje sam pomiješala ... bahSent from my SM-N910C using Tapatalk