0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
dobro ce se napacati ovo meso :hehe:
:da se registriram tamo?....
koji ćuner...moja je serijska kao tvoja samo što nije razvaljena i nema truli spremnik goriva
ča se ne vidi za Pit Stop najava :
korozija je oblik olaksavanja auta
Cijenjeno društvo, kako i sami vidite, prognoze vremena predviđaju kišovito do utorka-srijedehttp://www.yr.no/place/Croatia/Primorje-Gorski/Krasica/long.htmlhttp://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14317tako da smo stjecajem okolnosti prisiljeni odgoditi meet do sljedećeg vikenda, kada se prognozira puno ljepše vrijeme. Nadamo se barem jednakom odazivu, ako ne i većem, kakav bi bio i ovaj ponedjeljak. Novi datum meeta/roštilja je nedjelja 7.4., vrijeme i mjesto sastanka ostaju nepromijenjeni, a možda nam se i snijeg otopi ;DVidimo se
Mali podsjetnik, u nedjelju meetujemo i roštiljamo, slobodno se pridružite
Ned.susret u Lovranu je otkazan iz razloga sta dosta ekipe nije u mogucnosti doci.predlazem da sve to odgodimo za susret na uskrsni pon.u RI na koji smo dobili poziv u FB grupi - Evo nas, i ove godine meetujemo za prvi aprilOve godine nam uskrsni ponedjeljak (kao neradni dan) pada taman u ponedjeljak 1.4. Takva jedinstvena kombinacija jednostavno zove da se napravi neki konkretan susret, a konkretan susret mora bit i konkretno podložen, pa zato na Hreljinu organiziramo prvu ovogodišnju roštiljaduOvo planiramo kao cjelodnevni susret, tako da se za isti treba opskrbiti, pa po osobi skupljamo 50kn, koje treba dati do srijede 27.3., a za to dobivate kruha.. i igara ako uzmete rekvizite Uz kruh ćemo vam ponuditi i čevapčiće i pileća prsa, a za ubijanje žeđi raznorazne napitke ne strahujte da će vam išta faliti, stručni team je zadužen za nabavku (ako ste bili lani na streetraceu sjetit ćete se)Na sam dan naći ćemo se na Kukuljanovu u industrijskoj zoni, na parkingu ispred Peveca, u 9:30, te kad se skupimo krećemo grupno na Hreljin Ovo će također biti prvo okupljanje fiatisti dB teama, koji će, barem za početak, susrete imati zajedno sa nama Nadamo se da nije "patka" za 1 april : :
gdjr je ono meet? znam da je na hreljinu i to
pušta te vedrana večeras?
skoro sam napisao....SUTRA U 20,00 SATI....PIT-STOP....ali nek ostane za petak tako da ne pišam opet