0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Začađi ga Pero!
ja sam genetski cijepljen protiv dizela Pingo kad je došao s nama u PIT-STOP ...prvo pitanje nije bilo: tko je ovaj na forumu?...ili onaj....nego: Što ovdje nitko nema dizela? :
Beskorisni potrosaci fosilnih goriva...!
Ako izracunas, s obzirom na potrosenu kolicinu goriva koliko ks/nm/km proizvede moj jtd a koliko tvoj V6... Bez obzira na nominalnu vecu snagu tvog sixpacka... Shvatit ces kaj ocu rec...
kad izracunas kolika je kaloricna vrijednost jedne litre nafte i jedne litre benzina shvatit ces zasto postoji razlika u potrosnji i zasto se nafta prvenstveno koristi za centralno grijanje, pogon radnih strojeva i golfa IV
Još kad shvatiš da postoji solarno grijanje, nečeš je ni za to koristit..dobro osim za Golfa IV i V i VI
De brate Oro... Odkud para...
Regres! :
Kad probas turbo petaka gurnut ces tu hrdu u more ))))))))))))
Vedrana te ne pušta više na kavu preko tjedna?
necu probat, pa sam na miru :hehe:si sutra na pivi?
pa nitko ne zove a imao sam nekih obaveza, zrce, kupatilo sam uredio i tako tokad idemo skupno na tehnicki pregled???
Znaci tako se to danas zove
Hello We will expect the crew change to happen in Rotterdam at the end of August. Date still to be confirmed Kind regards,CatherineIHAAAAAAAAAAAAAAAAostaje se jos malo tu ljecnicki vec napravljen... :hehe: