0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
: :sutra plaća cugu za kaznu svima u PIT STOPU u 20,00 sati
:hehe: :hehe: a morat cu i ja :
tko se ovo skriva(Image removed from quote.)nas presidente...sta to vozi : :hehe: :hehe: (Image removed from quote.)(Image removed from quote.) :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
Kaj punica veli,kakva je piva :
tko se ovo skriva(Image removed from quote.)nas presidente...sta to vozi : :hehe: :hehe:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
oče odmah gajbu za vikend
ali kuži mu smajl dok vozi nema sad je gotovo zoom zoom fever počinje
danas sam prosao onuda, ima jedno 100 metara voznje kroz friski asfalt (ili tampon) sta je ispalo nekom kamionu, cijelo auto sam ispiketao
a da si vidio koliko ga nije biloMogu djir...Mozes.....Ode i nema ga pola ure i vrati se sa smajlom od uha do uha
Hmmm, e pa nema više,sparina je,popili smo sve,to je manufaktura...limited edišn
....smijesan je auto Mazda.
The MX-5 has won many awards including Wheels Magazine 's Car of the Year for 1989 and 2005; Sports Car International's "best sports car of the 1990s" and "ten best sports cars of all time"; 2005–2006 Car of the Year Japan; and 2005 Australian Car of the Year. The Miata has also made Car and Driver magazine's annual Ten Best list 11 times. In their December 2009 issue, Grassroots Motorsports magazine named the Miata as the most important sports car built during the previous 25 years.In 2009, English Automotive critic Jeremy Clarkson wrote: The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14.[4]
hebote maz(g)da. kad je japanac znao auto napraviti
Ne govorim o Mazdi opcenito nego iskljucivo o MX5....ali valjda je cijeli svijet glup a ti znas vise
ovo je poziv na obracun: velika snaga + jedan od najgorih mjenjaca vs mala snaga + najbolji mjenjac na svijetusad u petak, na cesti izmedu grge i one pizzerije
dogovoreno odaberi dionicu(zavojitu) i krecemo ali moramo prije nego stanemo na a poslije
đejkob je zaboravio napomenti....oba dva na stražnji pogon :hehe:
mozemo do delnica pa da navratimo do Antona :ali navecer idemo do one pizzerije na grobnik, pica nije losa a i hrana je ok znamo ti mi petkom imati i pogon na sva 4izlazimo ko gospoda iz kafane a debili nam po rukama gaze
mozemo do delnica pa da navratimo do Antona :
moram stanku neke novcice dat.... pa reci brate stanko, moze li to u mesu nekoj realnoj protuvrijednosti....