0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dečki mislim da je samo stvar nesporazuma i nema potrebe za daljnjim polemikama vidimo se na
Nije stvar u Alfa klubu. Bit ce da sam ja najgori na svijetu. Zaista, kao covjek sam se razveselio, da ce ubrzo biti druzenje. Zato sam i napisao postove na dvije teme, da cu doci na Platak i u subotu na Ucku. I vidi cuda, dodje mi pp od Stanka da ne mogu na Korzo. Mozda ja dobro ne percipiram, ali ja sam sebi objasnio da je to poruka da ne dolazim. Sve 5. Nisam se naljutio. Samo mi je krivo da je tako.
da se zna tko plaća u petak ...evo...sve piše
sutra u 20, PIT STOP
bilo bi vam pametnije okupiti se na croatia rally-u :hehe: taman je Preluka u to vrijeme
ja sam čuo da ti to bojkotiraš :ajde dođi da se dogovorimo već jednom...ono nešto
praona na skurinju na rotoru
Ja sam isto veceras na preluci
: : : : nije valjda da je tolko bila ruzna da si glavu kroz otvor za skije gurnio : : : :
ja sam doma
blago tebi
Onda se veceras vidimo u 20.00 u Pit Stopu......ovaj pomorac sta zeza Laru zeznuo i meni nocnu etapu preluke :hehe:
znas di smo mi jcer bili??kod grge! a znate vi di je grga? e na grobniku eto gdje. kod grge
režem lijevu poluosovinu (da ne kažem jaje) ako vi uopće znate di ste bili noćas....
Stanko mogli bi sutra malo na pehlin bacit rostiljic