0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
u rijeci :hehe: ma nova godina se slavi 2 dana prije i poslje
pa sike mislim...stvarno......http://www.vecernji.hr/vijesti/vozio-krivom-smjeru-rijeckoj-obilaznici-skrivio-dvije-nesrece-clanak-363214sutra u 20 na istom mjestu....
o jebote, kao stavili neke kamere za hvatati one uzasne delikvente koji se drznu ici preko 60 km/h po zaobi a sada traze pomoc gradana jer nemogu indentificirati tko je vozio u suprotnom smjeru :Btw ekipa, ja idem danas za egipat... vidimo se za 4 mjeseca vjerovatno, i cujem da ovaj brod ima net pa se spremite za ispade ludila, ihhhhaaaaaaaaaaaaa
đabe ti adrijan 5% + Oro5 % + ja 5% = cca 15 dana mute : :
PSovo ne važi za tebe jakovejeste li razmislili gdje ćemo na večeru!?!?!?!?!?!!?!?
Jel netko zna pouzdano jel te kamere za hvatanje iznad 60kmh na zaobilaznici su u funkciji ili je to samo plasenje babarogom?
pa to smo se dogovorili da će bit ban kad ode na brod,nek tlači filipe po brodu ne nas ovuda po forumu
sta cu vas ja tlaciti, vis da stanko dobiva kilu i kile :rolll: i jos nezna dal je od potezanja ili natezanja.. i to po garazi
daj mi pošalji sms...zaboravio sam spremiti tvoj broj...ja sutra oko 10 idem po cure kod bivše...bile su čak 3 dana kod nje...pa ako ne u Rijeci da kafenišemo negdje uz put od Senja prema RI
: : : : nije valjda da je tolko bila ruzna da si glavu kroz otvor za skije gurnio : : : :
Izgleda da ste sigurni
Izgleda da sam zaboravio popiti tabletice. Ili sam popio pogrešne...