Ma znaš šta... ove zaštite za 116 alfe su rijetke, pa ne mogu da iskopiram nešto, a da sam smišljam, moram ubaciti motor i staviti grane na njega da vidim koliko nisko to da spuštam, jer inače, V6 75ica ima fabrički Ground clerance 12cm, a to je jako malo s obzirom da je to netačan podatak, i da svi, ali apsolutno svi koje ja znam, pa i ja zakrenu torzionke za koji zub dole

pa to bude i još niše, tipa 6-7 Cm i još kad bi išla ta zaštita, koja bi morala biti odmaknuta barem Cm od grane i kartera, jer motor u iberu ima hoda iz faze mirovanja na stranu u koju vrti, pa čak i do 6-7 milimetara, pa uzmi debljinu profila od minimum 10 mm...onda ti prostora do zemlje ostane ispod 5 Cm....a to je malo. Veća je vjerovatnoća da nećeš preći preko ležećeg ravno, da ne možeš pregaziti neravninu na cesti, da se ne možeš popeti na rubnjak, parkirati, voziti zimi.....a u slučaju eventualnog udara, preko čvrste konstrukcije zaštite udaraš šasiju....
tako da nisam pametan....
Ali bi stvarno trebalo imati nešto dolje, jer sam grane dobraaano izubijao od bosanske ceste...
a još ako stavim neku aftermarket granu, tek sam onda mrtav čovjek kad je udarim, jer košta kao svetog Petra kajgana, a serijske su kao suho zlato...