Gledam ovo gore i sve nevjerujem ....E sad da se i ja malo "dobacim" sa svojim pametovanjem

Npr...uzmeš 16V motor i bubneš u sudku...i šta se napravilo??? GROB NA KOTAČIMA!!!
1. Serijske kočnicena sudkama nisu valjale ni kad su iz tvornice izašle ,jedva su držale odličan 1.5ti pod kontrolom ,dakle
prepravke na kočnicama moraju biti neizbježan dio posla kod sudke ako se makar i planira 1.7 unutra.
2. Nakon nekoliko "momačkih" startova sa 16V sudka će puknit dolje kod pragova na prednjem stupu 100% osim ako nema zavarene
željezne flahove da je drže.
3. razlika 8V i 16V je kako sam već objasnio u krivulji snage ,8V osjetno ljepše i bolje ide izmedju 2000rpm-a do 5000rpm-a
i kudikamo je fleksibilniji u tom režimu ,16V je tu osjetno lošiji ,ali je zato jako brutalniji poslije 5000rpm-a do blokade.
4. Ak se želi jurcat sa 16V ,nabaviti zdravu šasiju 33ce ,staviti kvalitetne diskove i pločice i eto veselja i kudikamo je sigurnije.
Po meni je svetogrđe sudke "frizirat" sa 16V....sudka kad ima dobar 1.5 motor i kad je fino uštelana s karbovima ide kao
mali zmaj i nema potrebe za jačim...a kad je u što originalnijem stanju pravi Alfisti to više cijene.
Npr...evo da se to dogodi i ubaciš 16V...što onda? Otićeš u grad ,pobrijat bar auta i šta onda?? Doći neki "baja" sa golfom kecom i 1.8 motorom na karbove sa 820 kila i ostaviti te da ćeš samo moć plakat za njim....e u tome je poanta. Ti da se pojaviš u original sudki i on u neznamkakvom golfu ti si Alfista i s ponosom možeš reć da voziš Alfu i samom tim si ga dobio bez trkanja i uništavanja auta.....ak je to mogao tulov kao što sam ja shvatiti (dugo mi je nažalost trebalo) onda bi trebao i ti

Sorry na

,ali morao sam se "istrest"

....nemojte mi zamjeriti ak sam kog uvrijedio.