AR Hrupelj | Interaktivni Poslovni OglasnikMIG Welding - The DIY GuideOvdje su nacrti za dizalicu za čupat motor, nacrti za alatku za piganje lima,...
Clubman Builders Resource - Toolsovdje ti je skenirana Haynes knjiga o Alfasudu-sprintu u PDF formatu
Index of /alfaMikrofilmove sam stavio prije post
Samo polako sa njom jer iskustvo mi veli kod ovak starih auta ako nešto treba poć po zlu to obično pođe.
Subaru momčad promjeni getribu za pola sata a kod mene je trajalo samo čupanje motora 1 dan jer se most nije dao odšarafit
a morao se dat, vodena pumpa je bila zapečena i da bi je izvadio van sam je morao tuć čekićem od 1,5kg
Kočiona kliješta su bila zapečena skroz i slične gadosti. Puknute gedore i slično..
Evo još jedna korisna stvar ....skidanje hrđe elektrolizom treba ti samo soda za pranje bačava, punjač akumulatora, plastična kadica i komad čiste željezne šipke bez hrđe
Electrolytic Rust Removal aka Magic - Instructables - DIY, How To, craft, techhttp://www.bhi.co.uk/hints/rust.htmovo će ti uštedit živce kad nešto se nemre očistit pjeskarenjem ili žičanom četkom ili šmirglom recimo unutrašnjost rezervara ili ovjes
i za inspiraciju mjesto gdje ima puno restauratora sudki jedan tip baš ima onu koju je vozio Gerhard Berger
Alfa Romeo Bulletin Board & ForumsAlfasud Restoration PicturesAlfa 33 RestorationBert Kanters Alfasud 16V 
Ne znam koliko imaš iskustva sa popravljajnjem auta ali ovdje sam stavio da bilo tko može se prihvatit
ovog posla bez obzira na iskustvo.
jer ja sam se upustio u ovo bez iskustva.
ak ti fali alata imaš ovu firmu sa dosta povoljnim cijenama
- Diaprom d.o.o.obrati pozornost na vakuum metar za 160kn da ne moraš kao Radge posuđivat iz ovlaštenog servisa ili ako nisi u mogućnosti posudit
da ti ne bude bad zbog toga.

To be continued