ha, nisam znao 
imam jos par pitanja 
je li bio Super model sa 2.0 ts modelom, ili samo sa jacim motorima?
sta se moze ocekivati od 20 god stare 164ke, ima li dijelova, a pogotovo sta je sa motorom, koje su mu boljke, ima li dijelova da se reparira kako treba?
sta joj najcesce odlazi?
Sve Superice imaju motore kao i ranije serije...redizajn je rađen u karoserijskim dijelovima...(blatobrani, svjetla s lećama, tapecirung na vratima...zanimljiva stvar...tapecirung iz prvih serija do 92' ne paše na vrata od Superica i obratno....ali cijela vrata su identična, cijela vrata možeš montirati ali tapecirung ne)... qv i q4 su radili u izgledu kao prva serija...znači oni rebrasati branici...kao ona crvena 164 gore na slici)
što možeš očekivati od 20 godina stare 164....sve ti zavisi od prijašnjeg vlasnika...ako imaš sreće...auto je perfektan...baš jučer sam kod jednog mehaničara u Rijeci (Darka) vidio jednu...godište kao moja...u vrhunskom stanju...1000 eu...ode u Ivanić Grad..(čini mi se da je tako rekao)....srebrna...peeeeeeeeerfektna...285 000 prede kao singerica....kolega Marko164 ima savršen pimjerak Superice...kao da je jučer izišla iz trgovine...94-o....TS...104 000 km...i ovdje na forumu ima jako dobrih primjeraka 164...moja je prošla 340.000 i neće da krepa

...ja je ne održavam zadnjih godinu dana jer radim V6 turbo....pričamo o autu koji se prestao proizvoditi prije skoro 20 godina...iskreno...nijedna novija alfa joj nije ni do koljena po kvaliteti, a ni po mnogim drugim stvarima...još ako tome dodaš da su qv 5 godina za redom proglašavane najvoznijim autom...velika šteta je što alfa nije nastavila u tom pravcu sa 166
što joj najčešće odlazi?....ništa
pogledaj koliko ima kvarova 164 na ovom forumu......možeš ih na prste nabrojati.... :hehe:
na njoj će ti otići neki prekidač od podizanja stakala...krpat neka žarulja na kontrolnoj tabli...i tako neke gluposti....ja se ne sjećam kad sam promjenio žarulje u farovima...valjda su prva ugradnja

...pozicije jesam...stavio sam ledice...
djelova ima...za to se ne brini...a boljka motora je što je to stari nord TS i ne možeš ga satrat...moraš stvarno biti kreten za uništiti TS motor u 164....
ponavljam...sve ti je stvar održavanja...s tim da kod ovog auta je interval održavanja mnogih dijelova sveden na....dugotrajnost....