Trenutnih 241 000km

Od promjene ulja, kad sam stavio Mobil x2000 10w40; prošlo je 8000km, motor je potrošio oko 3-4 deci ulja, znači na 10 000km će biti nekih pola litre.
Btw. auto se rijetko šalta u višu ispod 3500 rpm

Ulje je lagano jedva potamnilo, znači da malo očisti motor-dakle sve isto ko sa Seleniom 20K koja je skoro pa duplo skuplja.
Dosad sam na autu imao ATE disk pločice koje su me izdurale najviše dosad-40 000km i još ima na najtanjoj 2 mm sloja.
Niti jedne dosad (Ferodo, Bendix i neznam koje još su bile) nisu izdurale preko 30 000km.
ATE nisu ni na početku niti na kraju niti jedamput zacvilile ni tople, hladne, po mokrom itd.
S obzirom da su me sa 40% popusta koštale nekih 260 kuna-opet sam ih uzeo i u kombinaciji sa Remsa diskom, koče odlično

Nadalje sam s vremenom primjetio da motor ima lufta-ona kad dodaš gas pa ga pustiš osjetiš da motor šeta naprijed-nazad.
Promjenio sam donji nosač motora kod getribe, al malo se stanje popravilo.
Onda sam se sjetio onog gornjeg stabilizatora motora kod mulde.
Nisam ni zvao koliko košta novi origigi selen koji ide u njega-a da se sam zamijeniti, nego sam dao napraviti od tvrđe gume taj selen za 20 kuna-i sad je neusporedivo bolje
To je ovaj stabilizator:

Moja verzija nosača:

U ovome ogiginalnom se skroz guma raspala-ovo je slika nakon što je izvađen središnji metalni komad kroz koji prolazi šraf

Pošto vilice koje su origigi imaju 130 000km, lijeva ima malo lufta pa su one u planu za zamjenu, u Sloveniji su obje bile 700-800kn nove origigi pa ću vjerojatno njih opet staviti jer su stvarno dugo izdržale.
I još bi trebao preventivno napraviti reparaturu plinskog isparivača-radi se o Tomasetto Arctic ili Alaska zaboravih,makar nemam baš nikakvih simptoma u vožnji na plin ali pošto i on ima 130 000km i 5 godina, vidim da su membrane po rubu malo ispucane.
Reparacija sa montažom se kreće oko 500-600kn, a ganc novi isparivač je nepunih 600kn tak da će ići novi gore