Ovako, ja na mojoj Alfi 145 2000. godište imam klimu, ali mi na onoj plastici oko regulacija za klimu ne piše CLIMASYSTEM, pa vas lijepo molim da mi kažete ako itko ima klimu a da nije CLIMASYSTEM, zašto to pitam, pitam jer mi neke stvari na mojoj nisu jasne, a počeo sam sumnjati da je ta plastika gdje su kontrole mijenjana sa nekom od Alfe koja nema klimu...
Ukrao sam Saletu iz galerije ovu sliku da vam dokažem moju tezu...

Na ovoj slici je CLIMASYSTEM i jasno se vidi da na komandi od brzine ventilatora ima 5 razina (AUTO, 1, 2, 3, 4), na mojoj alfi su nacrtane samo 4 razine (1, 2, 3, 4) ali zapravo prekidač ima 5 pozicija točno raspoređene kako su raspoređene na ovoj saletovoj, znači kad okrečem komandu ona bijela crtica ne staje na brojeve nego pored njih, onako van "faze"...
Drugo ja na mojoj nemam nacrtanu poziciju MAX na regulaciji ventilacije, ali kad okrenem komandu na to mjesto (gdje meni ništa ne piše, samo je crno, a na CLIMASYSTEM-u je onaj MAX) pali mi se uredno klima (lampica) i odmagljuje...
Treće, imam ove dvije tipke dolje, unutarnja cirkulacija i znak od klime, ali sličice na lampicama iznad njih ne odgovaraju tipkama, pa tako iznad tipke za unutarnju cirkulaciju mi je lampica sa sličicom vanjske cirkulacije, a kad upalim klimu svijetli lampica sa unutarnjom crkulacijom...
Četvrto, na regulaciji temperature, meni su samo plava i crvena linija za toplo i hladno, ali kada stavim na najhladnije (na CLIMASYSTEM-u LO) ventilator se pali na 4 ako je u poziciji gdje je na CLIMASYSTEM-u AUTO i obrnuto kada ga stavin na najtoplije (HI)...
Pošto nisam vidio ni jednu Alfu 145/6 sa klimom a da nije imala CLIMASYSTEM pitam se da li je i moja ubiti CLIMASYSTEM samo što imam krivu plastiku...