Danas sam gledao jednu koja me je zainteresovala. 147 1.9JTD 2002. Crna sa crvenom kozom. Prilicno dobra opremaDigitalna klima, Tempomat, kozni volan itd. Nema alu felne (sto mi jako smeta pa bi odma kupio bar 16"), sa 3je vrata je, 1 kljuc, kozi treba jedno dobro premazivanje ali je u ok stanju (malo je napukla na jednom mestu sto sam primetio), kontrolna lepo izgleda, tasteri su isto ocuvani itd. Sve u svemu moj utisak je dobar. Lepo ide tj ocekivao sam da ce i slabije vuci, menjac ulazi lepo u brzine, malo mi je cudno kvalico nisam znao da odma hvata i da pri vrhu landara...
Primetio sam sledece: Kada sam otvorio cep od rezervoara da ima po njemu nijanse teget boje, pa sam pomislio da je farbana, zatim fale znakovi sa zadnje strane a nema ogrebotine nasilnog skidanja, bile je prljava jer je padala kise juce i danas pa ne mogu da je vidim u kompletu opranu.
Cini mi se da se sve lampice gase u isto vreme. Airbag se sigurno ugasi jos sa nekom. Kolko mi se cini zar ne bi airbag trebao zadnji da se gasi? Ako se gasi sa nekom onda je prespojen da bi bilo da se pali i gasi lampica. Sto opet mozda i gresim...
Sta bi ste mi vi pod obavezno rekli da proverim za JTD motor? Svakako ako se kojim slucajem odlucim za ovu vozim je kod majstora da proveri vesanje i da oceni stanje celog vozila i motora. Ali pre nego sto je oteram kod majstora hocu da isproveram neke stvari sto ce te mi vi reci, da ne idem bezveze ako mi nesto ne odgovara na njoj. Presla je 92000km pa me zanima, jer sam cuo, da moze da se proveri i tacna kilometraza. Ne znam da li to svaki auto elektronicar ima ili samo koji rade alfe.
Zaboravio sam da dodam cenu. Pa tu oko 8000-8150e kontam da bi izvukao.