Hahah nemoj tako SDI je zakon ima mi ga buraz, dimi al zato ne ide
Ma nije mi jasno sta bi ljudi, valjda ocekuju da ce Alfa bit duplo jeftinija od ostalih auta a da dobijes cudo od auta. Ja sam svoju dosta platio, kad nekome kazem svi govore ti si blesav. I onda ja spomenem golfa iz tvog komentara ali ne cetvorku nego peticu iz uvoza sa 7 vlasnika sa 498tkm i trulim pragovima. (uzeo kolega s posla)
Edit: i sa branicima od gti-a jer je to must have na golfu 5 tdi 
Neki dan dosli sezonci na posao, jedan ima Golfa V, klasika uvoz DE, 200 000km ko zna koji put, kaze dao 7000€ za njega, svi se slozili ok je to, a gledam ja malo auto i na oba prednja blatobrana tocka hrdjr velicine kovanice od 5kn,onako bas solidno. S time da je prljav pa ne mogu dobro vidit pragove, ali mi se cini da bi i dolje moglo biti veselo. Al svabo
Alfa je za ljude koji žele Alfu. To nije alternativa ni second choice.
Naši auti nisu bezgrešni kao ni ostatak autoidustrije ali bogami spadaju medju sam vrh po kvaliteti i to je za mene amen.
Tko ima glupe i seljacke predrasude prema Alfi nije ni zasluzio da ju posjeduje...
Ovo je istina, sta god ljudi kenjali. Ima jos par marki koje bas zelis, tipa Lancia, SAAB i slicno...takve aute ne kupis slucajno jer je eto dobro uletila ponuda.
Suma sumarum je da 147 mozes dobit za u prosjeku 2000-3000€ manje od tipa Golfa IV-V, Focusa ili Astre, a ako ti nije primarno prevozit vesmasine u bunkeru, fantastican auto.
Danas se i taj ovjes vec da sredit za pristojne novce sa nekim zamjenskim vilicama, vecina foruma vozi tako pa ide, ovo drugo odrzavanje je teska klasika kao i svi drugi auti.
A da ne spominjem da 147 cak i iz 2001 sa 2-3 dodatka estetski izgleda avion i dan danas