Ja na D i sl. gledam prventsveno ne radi ustede nego radi sigurnije kupovine, tj kupovine odrzavanijeg auta, a za iste pare. Zadnji puta sam tako iso starom po mecavu i nismo pozalili, jer ovdje nismo nasli nista, a tamo smo nasli full odrzavani primjerak i cak prosli jeftinije a sto nam nije bio uopce cilj. Na put tam i nazad(Minken, Stuttgart) sa oba auta(jos sam tad imo 330i :

) i nocenje, tablice i sl smo potrosili oko 400 evrića, a nismo na nicemu stedili. Vise od 2 godine je proslo, a na autu nije nista vrisnulo (da ga ne ureknem sad

:). Moze se i jeftinije proci ako ces paziti.
Mozda za auto na granici od oko 4-5k € se i ne "isplati" ako je to cilj, pa ga se isplati gledati i ovdje, jer ih se da naci i tu dobrih, ali ako trazis dobar auto tamo sigurno ima veci izbor tj veca mogucnost da ces naci ocuvaniji auto, pogotovo ako je svabo(mislim marka auta), malo manje ima alfeta ali da se naci. Preporucio bi izbjegavati onaj ciganluk u Minkenu, sto dublje to bolje. Ma da se i tamo da naci nesto.
Najbolje bi bilo za alfu kupiti mozda sjever Italije obic sa nekime tko dobro pozna taj kraj tj. zna di bi bilo najbolje za prozujat. Samo za tamo moras imat prikolicu posto nemaju tablice za strance kolko sam mja upucen.
Sto se tice znanja , isto ti je, kako znas tu tako znas i tamo, ove generalne stvari... A tam,omozes dogovorit pregled auta u servisu.