0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uff,, nikada nisam siguran koja je bolja crvena ili crna boja ali te su mi favoriti na svim Alfama
Viđam svaki dan ovu Alfu, parkirana je na Knežiji mislim dj to od vlasnika fotokopiraone (ne znam naziv te fotokpiraone). Alfa je u živo još i ljepša nego na slikama
I jeftiniji za odrzavanje. (Image removed from quote.)
Jtd me interesuje. Najradje bi Busso al u nekom drugom zivotu.
Ja pravim malo km na godisnjem nivou,tako da kad odradi covek veliki servis i utegne auto,posle samo mijenjas ulje i uzivas u voznji.
Pozz ja novi ovdje haha u vlasnistvu odnedavno 2.5 v6+plin 2001god i zasad sam zadovoljan ima netko iskustva nekakvih?
Dvomaseni u originalu ima i 166ica 3.0 :pFL, FL 3.0 je ionako samo automatikSent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Isto tako i 2.0 v6 turbo te 2.5 v6.....naravno u 166 iskljucivo.3.2 v6 isto....
Zato nije problem staviti jednomaseni i set kvacila za GTA, jer pase doslovno na saraf :A mislim da je i jeftiniji od originalaSent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Neznam dali je netko isprobavao ali mislim da cak netreba biti sa Gta....pasalo bi i sa 156 2.5 v6 manualac naravno.
ja san stavio na 3.2 zamašnjak od 156 2.5 v6 (s tim da ti trebaju i vide od tog zamašnjaka jer je pliči od dvomasenog)i kvačilo za GTAbobine su iste svim 24v motorima
Imam pitanje i neznam di pisat.Alfa 166 2.5 v6 plin, auto mi se jednostavno ugasio u voznji a prije toga je malo sklopatao ispod motora, promjenio zvuk i ugasio se. Majstor mo nest spominje da je motor zacvikao spominjao da se radilica ne mice il tako nesto nisam ni sam siguran a ni on nezna dok ne otvori :/