koja zvjer...sta grdi ipak nije mogao podnjet gledat ju :hehe: ajme mrak pila...kad pocnes kopat izvjesti odmah sta i kako stvari stoje..sta je sa motorom 
grdi i ja smo nešto iskemijali
nema što puno kopati, motor pali, žari, radi ko zvrk, vozio sam se po dvoru, uličici i parkingu, što se tiče samog motora, treba samo jedan dobar servis, ulja, filteri, zupčasti + itd, a za svoju dušu ću promijeniti kromirane lule usisa, ove su zaruzinale;
kvačilo hvata ok, ali se pedala malo sporo vraća gore, "zaspala" je hidraulika uslijed stajanja;
zbog blokirane ručne, zadnje kočnice sam isključio, da ju mogu vozati oko kuće, ali kad krenem raditi kočnice, napraviti ću reviziju kompletnih kočnica, glavni kočioni, sve 4 čeljusti, 4 diska, pločice, sajle ručne;
felge su 15estice čelične, odlične za set zimskih guma, gume na njima su (jasno) za baciti; a pošto imam 2 seta alu felgi, ostaje kupiti set ljetnih guma, to mi je za sad dosta;
normalno, ima problemčića sa strujom, npr. kad se otključa vozačka vrata, centralna brava počme štektati gori-doli, a prestane se glupirati kad se upali motor, desna prednja vrata se ne daju nikako otvoriti, ni iz vanka ni iznutra (treba skinuti tapecirung, pa ih onda nekako otvoriti, i naći problem), a siguran sam da će mi struja priuštiti jooooooš toga

bilo bi prečudno kad ne bi
trapove i sve ostalo odozdo ću gledati kad ode na dizalicu, krajem idućeg tjedna