0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sad ces radit ko macak pod sljemom u garazi ...samo moras brke pustit :hehe: ...ko bi reko da sve to stane u kamionce
a je rezervar malo spodrobljen
rezervar od Kawe i šljemovi su Rafini, ja mogu posuditi jednog da se slikam ako želiš, u stvari i dva, pa ćemo se slikati skupa a zato je i dospio u potkrovlje, kad je ovaj dobio žbong Kawa je dobila novog
Ove inox lajsne za juniorku su extra... mogu misliti da će zasijati na plavoj za koji dan
moze...a imas koji onaj motor prikolicar da nam i okruzje bude za sljemove samo da znas ja necu u prikolicu :hehe: ...a ni u taj kamion ne ulazim
(Image removed from quote.)
da vidimo kakvu ce ocjenu dat majstor ery
Ovako jedno laičko pitanje jer nemam baš puno iskustva sa limarijom :Koliko otprilike traje ovakav jedan popravak dok taj lim ponovno ne prohrđa, pretpostavaljam da variš sa CO2, naravno nikad ne možeš zaštiti lim iznutra jer moraš taj dio šasije zatvorit izvana, a taj lim se sav užari i propali dok ga variš pa iznutra taj vareni dio počne hrđati doslovno već drugi dan :
Da, prvo ide cink sprej...................................Bilo bi dobro radit cinčanje karoserije, ali ne znam ko bi to napravio, na strojnome kad se potopi u kadu je prevelika temperatura pa se karoserija savije.............
AlfaZD, je li to znači da možemo očekivat restauraciju iz temelja crvene Juniorke?
ako sam dobro shvatio, to je izvanka, na pituri ? ako je površinski, očistiti do zdravog lima, premazati antirostom, pa zakitati, opiturati, ( pa makar i samo provizorno, pinelom ) ako je rupa, onda nema druge, prvo rezanje i varenje.............