Sad sam se malo poigrao...
Upalio sam Boxericu i poištekao skoro sve senzore! MAF, lambdu, temp. zraka i temp. rashladne tekučine!
Kad je sve ištekano, auto ide gotovo normalno... Jedino okretaji sporije padaju i ler je na malo iznad 1000 okrataja, što upučuje na prilično bogatu smjesu!
Zaključio sam da je kontrolna lampica od 'injektora' ili crkla ili ju je netko uklonio da prikrije greške... Sa ištekanim svim senzorima bi se sigurno upalila, a kod mene nula bodova!

Onda sam poštekao senzore natrag... Sa svakim uštekanim senzorom, rad motora se malo promijeni... Zanimljivo je da kad je sve uštekano, počnu varirat okretaji u leru...

:
Još mi je bilo zanimljivo da kad sam prvi put ištekao senzor temp. zraka, okretaji su skočili na 2000... Kad sam ga vratio, spustili su se na normalu, a kad sam ga opet išteko skočili su samo malo gore...
Uglavnom, moram odvest auto na dijagnostiku, pa da vidim kakve će greške izbacit... A volio bi i lampicu vratit u instrument tablu... :rolll:
I da... Jedan hidropodizač u lijevoj glavi lupa za popi*dit!! Rashebat će mi bregastu i šta ću onda...

A sad nemam ni vremena, ni novaca, ni znanja, ni prostora, ni alata da idem mijenjat hidropodizače!

Ajde ljudi, bacite neka iskustva, savjete, prijedloge....