Prednja vrata su visokotonci + donji bass pretpostavljam, a na zadnjim vratima? ista kombinacija?
:
nemam zadnja vrata, ali kombinacija je takva.

I prilikom promjene sam pozalio kaj nemam vrata jer bih bio gotov za 10 minuta. Ovako sam morao raskopati pola auta da skinem stranice

S obzirom da vec imas predvidjena mjesta za visokotonce onda probaj uzeti neki dvosistemski komplet gdje su odvojeni samo pripazi da ti pasu u postojece rupe. Ja imam Focale (tvoj prvi link) i morao sam visokotonac izvaditi iz original kucista da bi mi stao unutra i to sa vanjske strane (skidao sam mrezicu). Sad mi ta mrezica malo viri van ali ne smeta mi. Izgleda OK. A i ta plastika se da obraditi tak da nije neki problem. Meni se nije dalo.

Sa samom promjenom zvucnika ces dobiti puno, ali obzirom da ces ih trenutno stavljati bez pojacala i pretpostavljam na tvornicki HU trazi model sa sto vecom osjetljivoscu.
I mislim da ces obavezno trebati adaptere jer su ti svi zvucnici preduboki bez njih. Takodjer mislim ali nisam siguran 100% da ne mozes staviti 16 cm nego da mora biti bas 16.5 jer su adapteri takvi i na njima nemas mogucnosti nekakvog kemijanja jer je rub preuzak da se povuces sa rupama prema centru.