12-08-2026, 01:46:34

Autor Tema: Alfa Romeo 149 ( GIULIETTA )  (Posjeta: 200735 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline pinco

• Trade Count: (0)
  • Na probi
  • *
  • Spol: Muški
    • Seget
Odg: Alfa Romeo 149
« Odgovori #930 u: 08-07-2009, 06:41:26 »
Strašno i žalosno... Nikada 146 neću prodat!  :ne2:

Još nije službeno izašla Alfa a vaki komentari......
Triba je vidit na cesti kad izađe, a ne na osnovi nekih slika.......
Inaće Alfa 145 je meni super dizajn, ali 146 mi nije ništa posebno, čak loše i nespretno urađen zadnji kraj, nakalemljeno......
Alfa je uvik imala lipi dizajn, ali i on se minja iz generacije u genereaciju, ako se ne ubode nešto šta će se prodavat doviđenja.......
Po meni je bitnija stvar kako će se pokazat multiair motori, Brera, 159 & co su super dizajna alii slabih performansi motora sobziron na renome, meni je ipak bitnije da performanse budu na razini Alfa Romea, za dizajn znan da neće bit loš, možda ne savršen ali sigurno ne loš........
147 ima savršen dizajn, ali već i tugomirske marke imaju u ponudi modele sa jačin motorima.................., benzinac od 150ks je posta smijurija u toj klasi, nastranu GTA, to se više ne proizvodi, to je strašno i žalosno sobziron na Alfin renome...........
Šta se mene tiće, bitnije mi je oće li Alfa izbacit napokon svoj novi V6 2,7 Tbi, ili se taj projekt gasi, nego oće li neki model imat uzdužna ili položena svitla....., jel ko zna šta je bilo sa 2,7 i 3,3 V6 motorima by Paolo Martinelli, navodno kolko vidin na netu tribali su to bit atmosferci 3.0 i 3.6, sa 100ks po litri, al ih ubile  eko norme......, pa su odlučili na turbo izvedbe manje kubikaže????
To bi za mene bija povratak Alfe, heba me pas kad neće i Dacija uvalit neki V6 ili sl. u neki model, trenutno je Alfa u krizi šta se tiće motorizacije a ne dizajna.......
Ako bude kako je najavljeno i osnovni motor kreće sa 135ks u odnosu na onu žalost od 105ks u 147 onda to nikako nemože bit korak nazat......

Offline kinggo

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • 147 2.0 TS
    • ZG Dumovec
« Odgovori #931 u: 08-07-2009, 07:28:18 »
Meni ova crvena izgleda brutalno dobro...  mislim da je tamo na onim slikama vishe problem sto je auto bijelo,pa se ne vide sve obline,prakticno nema sjenke nigdje... i sve djeluje jednolicno... slike su preeksponirane na haubi i ne vide se obline koje se sa haube spustaju prema trouglastoj Alfa maski. A definitvno postoje,tj. hauba je potpuno ista kao na ovoj slici sa crvenom verzijom,naslucuje se to malo sa desne strane znaka na slici bijelog auta.

159 po meni ima najbolji dizajn u istoriji automobilizma u klasi limuzina srednje klase... medjutim ipak se nije dobro prodavala? Zasto? Ja mislim zato sto u tom agresivnom,ostrom stilu ljudi uopste ne razmilsljaju da li ima jos nesto osim BMW-a trojke,Mercedeca C klase,A4,eventualno Honda Accord.

Alfi definitivno treba promjena i zaokret u odnosu na stil dizajna koji je krenuo od 156,ta prica je zaokruzena. Vidjecemo kako ce ovo sve proci. Jedino sto mi nije jasno je zasto se nije ostalo dosledno sa dizajnom prednjeg kraja od 8C (koji je fantastican,umjetnost)? Zasto se prave varijacije nije mi jasno.Ali dobro treba ovo auto sacekati da se vidi slike u nekoj drugoj boji i uzivo.

Kontam da su svi,pa i ja,ocekivali nastavak linije od 159-tke jer je stvarno savrsen,pa je ovo sve nekako shok i otuda takve euforcne negativne reakcije.
Pa ako malo bolje procitas vidjet ces da zapravo svima nama koji negodujemo najvise smetaju opet buljavi farovi a dalje kako kome. A ako svima smeta isti detalj onda znaci da nesto ipak s njime nije u redu. Pogotovo jer nam smeta i na MiTu.

NHF ali ova tvoja zelja da bi htio da sve alfe izgledaju kao 8C mi je nevjerojatna. Kupi mercedesa, tamo su svi isti.  :rolll:
... a htio sam crnu...

DjomlaN

• Gost
« Odgovori #932 u: 08-07-2009, 08:47:32 »
Pa ako malo bolje procitas vidjet ces da zapravo svima nama koji negodujemo najvise smetaju opet buljavi farovi a dalje kako kome. A ako svima smeta isti detalj onda znaci da nesto ipak s njime nije u redu. Pogotovo jer nam smeta i na MiTu.

NHF ali ova tvoja zelja da bi htio da sve alfe izgledaju kao 8C mi je nevjerojatna. Kupi mercedesa, tamo su svi isti.  :rolll:

^^dobro de,u startu se nisam dobro izrazio,htio sam reci da su razlike u odnosu na 8C prevelike bar za mene (iako se vidi da je to ta ideja),da se moglo ici sa onako polozenijim nosem i haubom i ljepsim znakom i usisnicima u braniku (govorim o slici sa bijelim autom). Jer ipak je jedan od zadataka 8C bio da najavi novi stil dizajna Alfi. Nisam mislio da bude 100% jednako... na kraju krajeva nisu li 156 i 166 redizajn skoro iste sprijeda? A kod Mercedesa (kada se vec to spominje) nisu svi isti sprijeda,vec slicni,da budemo precizni,slicni koliko i prethodne generacije Alfi.

« Zadnja izmjena: 08-07-2009, 08:51:32 od DjomlaN »

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #933 u: 08-07-2009, 09:29:02 »
bmw 1ca i ova milano nemaju veze jedna s drugom u ni jednom dijeliču
zadnja svijetla bi vise isla na audi styl,,,a unutrasnjost na 8c,,na to su se inspirirali
sve je stvar ukusa meni se svida u zivo,uopće mi nije lose auto ali svakako cekam motore i njihove rezultate

ma mogli su se oni inspirirati i enzo-m ali činjenice se nemogu sakriti, ona središnja "konzola" naprijed onaj lagani "luk" je identičan bmw-u 1 i gotova stvar.... e sad kada izađe možda če to uživo izgledati ok ali za sada na slikama nije baš nešto inovativno ili da zastaje dah na prvi pogled.... naravno to je moje mišljenje i svak misli drugačije, ali neke činjenice se nemogu sakriti  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Irvine159

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #934 u: 08-07-2009, 16:12:39 »
Meni ova crvena izgleda brutalno dobro...  mislim da je tamo na onim slikama vishe problem sto je auto bijelo,pa se ne vide sve obline,prakticno nema sjenke nigdje... i sve djeluje jednolicno... slike su preeksponirane na haubi i ne vide se obline koje se sa haube spustaju prema trouglastoj Alfa maski. A definitvno postoje,tj. hauba je potpuno ista kao na ovoj slici sa crvenom verzijom,naslucuje se to malo sa desne strane znaka na slici bijelog auta.
NE,ta bijela nema haubu kao crvena,nego ima samo dvije "izbočine" po strani haube,kao quasquai!

Citat:
159 po meni ima najbolji dizajn u istoriji automobilizma u klasi limuzina srednje klase... medjutim ipak se nije dobro prodavala? Zasto? Ja mislim zato sto u tom agresivnom,ostrom stilu ljudi uopste ne razmilsljaju da li ima jos nesto osim BMW-a trojke,Mercedeca C klase,A4,eventualno Honda Accord.
nije se prodavala zbog potrošnje,neusklađenih motora,i zaseban (prekrasni) dizajn!

Citat:
Alfi definitivno treba promjena i zaokret u odnosu na stil dizajna koji je krenuo od 156,ta prica je zaokruzena. Vidjecemo kako ce ovo sve proci. Jedino sto mi nije jasno je zasto se nije ostalo dosledno sa dizajnom prednjeg kraja od 8C (koji je fantastican,umjetnost)? Zasto se prave varijacije nije mi jasno.Ali dobro treba ovo auto sacekati da se vidi slike u nekoj drugoj boji i uzivo.
nadam se ali teško očekivat neko poboljšanje,ako je auto ljep onda je u svim bojama ako treba mijenjat boju da bi auto bio ljep onda jednostavno nije ljep!

Citat:
Kontam da su svi,pa i ja,ocekivali nastavak linije od 159-tke jer je stvarno savrsen,pa je ovo sve nekako shok i otuda takve euforcne negativne reakcije.

:da: :ok:

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #935 u: 08-07-2009, 16:13:21 »

NHF ali ova tvoja zelja da bi htio da sve alfe izgledaju kao 8C mi je nevjerojatna. Kupi mercedesa, tamo su svi isti.  :rolll:
:ok: :ok: :clap2: :clap2:

Boxer

• Gost
« Odgovori #936 u: 08-07-2009, 16:15:00 »
:?:
to bi bilo? tebi se ta sviđa ili?

LJepša i skladnija je od one bijele :ok:

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #937 u: 08-07-2009, 16:15:41 »
ma mogli su se oni inspirirati i enzo-m ali činjenice se nemogu sakriti, ona središnja "konzola" naprijed onaj lagani "luk" je identičan bmw-u 1 i gotova stvar.... e sad kada izađe možda če to uživo izgledati ok ali za sada na slikama nije baš nešto inovativno ili da zastaje dah na prvi pogled.... naravno to je moje mišljenje i svak misli drugačije, ali neke činjenice se nemogu sakriti  :ok:
istinito,malo žalosno ali istinito!  
Ta unutrašnjost liči više na jednog bmw-a ili čak malo na megan/lagunu nego na sportskiju/taljansku dizajniranu po uzoru na ostale alfe,pa čak i mito!

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #938 u: 08-07-2009, 16:16:37 »

LJepša i skladnija je od one bijele :ok:
pa ima i tu istine,kad je nešto osrednje ljepo dosta je malo da se ga poboljša  :)

DjomlaN

• Gost
« Odgovori #939 u: 08-07-2009, 18:03:42 »
NE,ta bijela nema haubu kao crvena,nego ima samo dvije "izbočine" po strani haube,kao quasquai!

ja stvarno ne vidim razliku izmedju haube na bijeloj i crvenoj,ako se zagledas na bijeloj ovaj desni dio haube gdje nije preeksponiran snimak vidjeces da postoji isti,kako da ga nazovem, "izvucen" srednji dio haube koji se tako spusta prema trouglastom znaku,tj. naslucuje se je jer hauba fotografskim rjecnikom "izgorila" pa se ne vide detalji i prelazi.
« Zadnja izmjena: 08-07-2009, 18:05:24 od DjomlaN »

stari

• Gost
« Odgovori #940 u: 08-07-2009, 19:43:21 »
   gledam malo te slike i mislim da uzmem babi crvenu da susedi nebi ni primjetili da je zamjenila auto isti leon fr :o000:

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #941 u: 08-07-2009, 20:41:19 »
ja stvarno ne vidim razliku izmedju haube na bijeloj i crvenoj,ako se zagledas na bijeloj ovaj desni dio haube gdje nije preeksponiran snimak vidjeces da postoji isti,kako da ga nazovem, "izvucen" srednji dio haube koji se tako spusta prema trouglastom znaku,tj. naslucuje se je jer hauba fotografskim rjecnikom "izgorila" pa se ne vide detalji i prelazi.

Gle , bijela ima ovakvu haubu,nemoj se obazirat na drugo nego na haubu,dok crvena ima kao 147,156....!

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #942 u: 08-07-2009, 21:45:28 »
Ma vanjski izled će se i prožvakat ali unutra je KATASTROFA :o000:
La belleza non basta

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #943 u: 08-07-2009, 22:46:14 »
Il sole 24 ore:
Una foto "rubata" all'interno di un'officina del Gruppo Fiat e pubblicata dal sito britannico AutoExpress (www.autoexpress.co.uk) toglie i veli alla Alfa Romeo Milano, la nuova berlina del segmento C che sarà presentata al prossimo Salone di Francoforte a settembre e che andrà a rimpiazzare la vecchia 147.
Le vendite inizieranno nel 2010. Le foto apparse online potrebbero anche essere una messa in scena. E sono in molti, nei forum, online a giurare che è tutto organizzato: si consente a qualcuno di "rubare" le prime foto del nuovo modello, magari con un telefonino, le immagini finiscono su You Tube e su qualche rivista, anche online, specializzata e così il popolo dei blog si scatena e l'azienda ottiene così, a costo zero, un primo sondaggio sul design del nuovo modello. Si tratta di pareri espressi da lontano, le prime sensazioni, quella impressione d'istinto che però gli stilisti delle case costruttrici generalmente non trascurano affatto. Così sta avvenendo con la nuova Alfa Romeo: prima alcune fotografie di un'uscita stradale in cui si intravedeva la "149" vistosamente camuffata; poi altre immagini molto più nitide, con vista tre quarti anteriore, cruscotto e posteriore.
E le case possono cosi fare un po' di test con quel popolo della rete che nei forum non risparmia critiche. Scrive scorpion86: «È uguale a quell'orrore della mito. Secondo me la 147 (una signora auto) è più elegante, più fluida nella linea e più accattivante di questo arnese». E tale Aduan non va davvero per il sottile: «Il peggiore degli incubi ha trovato conferma. Una bella bravo botulinata prende il posto della mitica 147, l' ultima auto ad avere un certo che di alfa nello spirito progettuale. siamo all'elogio della sproporzione e della goffaggine».
A qualcuno invece piace il "lato b": scrive Artemis: «Il posteriore è davvero molto bello, per il resto aspetto di vederla dal vivo. Chissà i prezzi, speriamo che non siano troppo distanti dalla Bravo.
Alla Milano, che riprende una denominazione già utilizzata dall'Alfa Romeo per una versione della 75 venduta negli Anni '80 anche negli Stati Uniti, spetterà il compito di avviare, probabilmente prima della Mito, le operazioni di rientro nel mercato Usa, attraverso la nuova alleanza con Chrysler. Nella nuova Milano si ritrova la caratteristica maniglia di apertura delle porte posteriori integrata nel montante (come nella 156) mentre, secondo AutoExpress, i cambiamenti più radicali riguarderanno l'abitacolo e la plancia, con una strumentazione completamente ridisegnata e una nuova consolle centrale. In coda, come nella MiTo, due soli gruppi ottici circolari. Sviluppata sul nuovo pianale medio del Gruppo Fiat, lo stesso che con diverse dimensioni servirà per la futura Alfa Romeo Giulia - che rimpiazzerà l'attuale 159 - la Milano monterà la nuova generazione dei motori MultiAir di Fiat Powertrain Technologies, tra cui il turbo 1,4 litri che verrà lanciato in settembre anche sulla MiTo. Per il mercato nordamericano verrà previsto anche un V6 a benzina di 3,2 litri, appartenente alla futura gamma dei V6 benzina e turbodiesel che il Gruppo Fiat utilizzerà a partire dai prossimi mesi sia sulle vetture con i marchi italiani, sia su quelle dell'alleanza con Chrysler. (M.Cia.)

Automatski prevedeno na engleski,neznam koliko je dobro!!!!! :rolll:

"il sole 24 ore"
A "stolen" from a workshop of the Fiat group and published pictures from the British site AutoExpress (www.autoexpress.co.uk) cut the veils Alfa Romeo Milan, the new segment C which will be presented at the next Frankfurt in September and which will replace the old 147 sedan.
Sales will begin in 2010. Appeared photos online may also be a setting in scene. And in many forums, online to swear it all organised: you allow someone to "steal" first photos of the new model, perhaps with a phone, images are on You Tube and a few magazine also online, specialized and so the people of blogs unleashes company gets so cost zero, a first survey on the design of the new template. There are opinions from afar, the first sensations, that impression instinct that however the manufacturers stylists neglect generally not at all. This is happening with the new Alfa Romeo: first some photographs of a Road exit where it was the blatantly disguised; "149" then other much sharper images with a view front three-quarters, dashboard and rear.
And houses can so do a little test with people in forums spares critical network. Writes scorpion86: ' is equal to the horror of the myth. " ' I think the 147 (a car Lady) is more elegant, more fluid in the line and most attractive of this arnese '. And that Aduan does not really go for the slim: "the worst of the nightmares has found confirmation." A beautiful botulinata bravo takes place of the mythical 147, the last car to have some of Alpha design spirit. 'we are in the praise of the imbalance and the awkward'.
Someone likes instead "side": writes Artemis: 'the rear is really very nice otherwise wait to see it live. Who knows prices, we hope that not too distant from the Bravo.
In Milan, which takes up a name already used by the Alfa Romeo a version of the 75 in the 1980s also sold in the United States, will be responsible for start, probably before the myth of re-entry into the US market through the new alliance with Chrysler operations. In the new Milan is found characteristic handle integrated rear doors open in the upright (as in the 156) while, according to AutoExpress, the more radical changes will affect the passenger compartment and the dash with a completely redraw instrumentation and a new central console. In queue, as in the myth, two alone circular optical groups. Developed on the new average floor of the Fiat group, the same with different size will serve for the future Alfa Romeo Giulia - which will replace the current 159 - Milan riding the new generation of engines MultiAir Fiat Powertrain Technologies, including turbo 1,4 litres which will be launched in September also on the myth. The North American market will also provided a V6 3.2 litre petrol, belonging to the future range of the V6 petrol and diesel Fiat group will use from the coming months both on cars with Italian trademarks and on those of the Alliance with Chrysler. (M.Cia.)

Offline kinggo

• Starosjedioc
  • 147 2.0 TS
    • ZG Dumovec
« Odgovori #944 u: 09-07-2009, 07:30:12 »
Automatski prevedeno na engleski,neznam koliko je dobro!!!!! :rolll:
Bolje nego sami auto.  :hehe:
Uglavnom, vidi se odusevljenje na sve strane.  :rolll:
... a htio sam crnu...

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #945 u: 09-07-2009, 08:26:28 »
Moj sljedeći novi auto

Ovako izgleda Alfa :da:
« Zadnja izmjena: 09-07-2009, 08:28:29 od Marijo »
La belleza non basta

tonijel

• Gost
« Odgovori #946 u: 09-07-2009, 09:56:35 »
Bravo Marijo , upravo tako.
Tako izgleda Alfa.  :love2:
 :pivo:

Offline Dario 17

• Na probi
  • *
    • Jaruščica, N.Zagreb
« Odgovori #947 u: 09-07-2009, 10:08:43 »
Moj sljedeći novi auto
(Image removed from quote.)

Ovako izgleda Alfa :da:

svaka cast ako ces to kupiti, ali ne kuzim sta taj post radi u temi Alfa 149????

Offline boris

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #948 u: 09-07-2009, 11:21:38 »

Ja se isto slazem sa ovim, fali kontrasta i ne vide se prelazi na limu.
Ako se napravi blur fotografija 147-isto ce izgledati bez veze.
A mislim da farovi uopce nisu losi, svjetlosnu godinu bolji od Mita, narocito kad se upale dnevne LED-ice.
Inace Alfa ima dugu povijest sjebavanja prednjih svjetala, treba se samo prisjetiti 166-ce origigi, 147 redizajn, Mita...

Serfo

• Gost
« Odgovori #949 u: 09-07-2009, 12:15:45 »
Ako izađe na vrijeme mogao bi jednu hanumi kupit :ok:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #950 u: 09-07-2009, 13:38:27 »
Ja se isto slazem sa ovim, fali kontrasta i ne vide se prelazi na limu.
Ako se napravi blur fotografija 147-isto ce izgledati bez veze.
A mislim da farovi uopce nisu losi, svjetlosnu godinu bolji od Mita, narocito kad se upale dnevne LED-ice.
Inace Alfa ima dugu povijest sjebavanja prednjih svjetala, treba se samo prisjetiti 166-ce origigi, 147 redizajn, Mita...

meni doduse svjetla oridjidji na 166 nisu losa jer se uklapa u dizajn, za ostale se slazem, a imali i prije izlet u glupost, arna ( doduse to je nissan dizajnirao).
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #951 u: 09-07-2009, 16:33:59 »
svaka cast ako ces to kupiti, ali ne kuzim sta taj post radi u temi Alfa 149????

Figurativno sam rekao da cu to kupiti (ali ko zna šta život nosi :hehe:). Sliku sam stavio samo da se vidi koja silueta odlazi u povijest.
La belleza non basta

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #952 u: 11-07-2009, 15:12:12 »
danas vidio ovu sliku na novinama Auto moto & sport,naslovna strana!  :smijeh

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #953 u: 11-07-2009, 15:14:22 »

a ovo je 149 za novi Autoklub!  :smijeh

Offline st-lancia

• Starosjedioc
  • alfa 145 1.8ts
    • split
« Odgovori #954 u: 11-07-2009, 22:18:10 »
po meni i ne izgleda izvana toliko lose iako bi je mogli malo i poboljsati ali unutrasnjost bi svakako trebala biti bolja.
mozda i tvornica sa ovim ranim pokazivanjem testira trziste da vide sta bi trebali doraditi.
156 je bila bum u svoje vrime sa dizajnom i masa proizvodjaca se okrenila u izradu autakoji su na neki nacin vukli nesto iz nje.
tragicno je da se danas jedna alfa kada izbacuje novi automobil nadje u sivilu nekih kia proceed koje su jeftinije masu a tehnoloski ne zaostaju puno za jednom renomiranom alfom.
zato se samo mozemo nadat da ce motori bit dobri i da cemo pomest ove kopije auta.  :box: :box: :mahm :mahm :mahm

Anton

• Gost
« Odgovori #955 u: 12-07-2009, 08:49:19 »

pa ova je maaaalo bolja..... :rolll:

Offline Irvine159

• Ovisnik o alfistima
  • Možda Giulia
    • Istra
    • bučino ulje iz istre
« Odgovori #956 u: 12-07-2009, 11:01:37 »
pa ova je maaaalo bolja..... :rolll:
ma ne kažem dali je bolja ili loša,nego slike (valjda istinite,prave 149) su več sedmicama na netu,kad ovi časopisi izbacuju te nikakve slike,potpuno nerealne,stare više od godinu dana,a čisti PS-ovi :sado:,bar da zadnju kvaku skinu! :hehe:

Offline Alfa bez Omege

• Pripravnik
  • **
  • Fali mi Alfa
    • Zagreb
« Odgovori #957 u: 12-07-2009, 19:27:18 »
Pozz ekipa!
Ehh,nisam baš oduševljen ovim ''tvorničkim fotografijama'' i iskreno se nadam da samo testiraju reakciju javnosti..
Također nadam se da će si izbit iz glave suludu ideju,da budučim vlasnicima određuju da imaju na odabir samo model sa 5 vrata
Još malo pa će reć: '' Ma što će vam desni retrovizor''!!! Vidjet ćemo,vidjet ćemo..Što drugo reć.

Offline nezdr4v

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Hyundai Accent
    • Split
« Odgovori #958 u: 12-07-2009, 21:58:51 »

unutra su ipak stavili one "spy" fotografije kao što su objavljene po netu  :hap:
Alfom kontra zdravog razuma :)

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #959 u: 13-07-2009, 01:47:44 »
ma dobra je sva sta vam je?
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!