ajmo se sjetit da na cestama viđamo i druge aute a ne samo alfe.
kada te druge usporedimo sa ovom novom 149kom , fakat moramo rec da ovo NIJE alfa.
Previse je predvidljiva i nema onih prekrasnih posebnosti i razlicitosti od drugih autiju koje vidjamo, novijih ili par godina starih.
gledam gledam i i dalje mi nije legla . nadam se nikad ni nece. kak izgleda 145ica prema autima svoje klase koji su izasli tih godina ?
izgleda

, pa cak i danas, specificna je i drukcija od svih modela drugih proizvodjaca, ali lijepo specificna , a ne cudna ili tak nesto.
Isto mogu rec za 147, 166 , GT, brera i 159 koji preocito odskacu izgledom od svih drugih u svojoj klasi. To su auti koji su specificno alfa breathtaking lijepi, urokuju okretanje glava ljudi na cesti,zavist i komentare poput prekrasna je alfica al ovo ono kvari se i to, dok su vlasnicima uzimali srce.
izgleda da je s mitom alfa krenula nekim drugim putem koji ce naravno svako subjetivno dozivjeti .ja nisam zadovoljan. nisam 100% razocaran i ono da su mi mito i 149ka fuul gadne , al osjecam da to nije nastavak revolucionarnih modela po pitanju prekrasnog i posebnog ,alfa lijepog i specificnog dizajna.
mozda je nakon 159ice bilo tesko nesto tako ili bolje slozit.... a mozda i nije...
cekam da 169 izadje, nadam se da ce s njom napravit nesto bolje nego s ova zadnja dva ,usporedjujuci s ostalim alfama, meni naizgled sablonski brzo dizajnerski sklepana modela