I nakon svega došla je i famozna antena na red... u početku se normalno dizala i spuštala na paljenje i gašenje radia, ali je nakon nekog vremena odbila suradnju, čuo bih je kako ponekad odradi motorić unutra ali antena nije izlazila van...
Pa smo frend i ja krenuli to rastaviti i složiti (tj on je slagao jer je ipak majstor za struju hehe)
I evo raskopana i izvađena

Problem je bio u prekidaču u njoj, u samom sklopu, mast se zakorila i signal tj struja više nije dolazila i okretala sklopku... kolega to sredio i složio nazad
A uz to smo složili i prekidač, tj on je to složio, tako da sad više antena ne izlazi svojevoljno van pri paljenju radia, nego tek kada se na prekidač upali, iz razloga što večinom vrtim usb u autu i nema potrebe da antena bude vani...
Evo kako to izgleda, uživo je bolje, za sada je dobro a uskoro se bude zamijenilo sa originalnim prekidačem koji bude prerađen za ovu namjenu...

I evo jedan video kako to funkcionira u stvarnosti
Prekidač antene.MOVa složili smo i osvjetljenje u ladici... ja sam to još davno izvadio van žarulju jer mi jedva puta pocuclala akumulator, tek onda sam skužio da je do nje, problem je što se ladica ovjesi od težine i više ne stisne dobro onaj prekidač što prekida strujni krug i gasi žarulju... al eto i to smo složili, ja sam skroz i zaboravio na to jer ne otvaračm često taj pretinac al frend je odma skužio pa smo eto i to riješili...