0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobra boja na puntu
Vozi se i moja ne baš često ali nije pokrivena...lep je GTV svaka čast.
Odlicna GTV bas mi je cool u toj nekoj british racing green i lijepa promjena nakon mora crnih/sivih/crvenih Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
da fora je i uzivo, inace punto je Gt
Ajd kad su vec toliko aktivne sve gtv po forumu pa da i ja u svojoj obrisem prasinu Nabavio jos jedne siceve, kompletne naravno prednje i straznja klupa plus oplate, ovaj put iz P3, podosta rijetko kod nas za naci, pa nek se nadje proslo tretman gliptonea i omotani i spremljeni na sigurno A gtv smo malo "skinuli" pa se lagano priprema za operaciju unutrasnjost edizione sportiva Za sada toliko
Eeee...da mi ju je vidjeti na cesti opet... Baš si nešta sad kontam, hoćeš se prije oženiti ili će GTV-jka na cestu?
Ako ozeni ode gtv na cackalo Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Sta ti je, upravo kontra je situacija, imam srece da je sve ovo steceno prije braka Ubiti opet ste me odvukli na tanak led, kakva zenidba ajd dosta zayebancije
U međuvremenu nabavljeni Magnecor kablovi
Nisu isti, ima vise modela, kod V6 Tb nije isto jesu li za 166 ili gtv pa cak i za 164 jer i tvornicki kablovi nisu istiNa njihovoj stranici mozes vidjeti tocan model koji ti treba (i debljinu itd ima vise vrsta), ima toga svugdje tipa Ebay ili kod nasih trgovaca tipa Amoc ili cak kolega Industrijal, znam da je frend za clio sport od njega kupio
Znam da je stari post ,ali možda upali kad tih kabela ima svugdje,ti meni prodaj te (trebaju mi nasušno),a ti ćeš lako nabaviti nove,jer ih ima svugdje.