0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uploaded with ImageShack.us
2012 Alfa Romeo Giulia SWAlfa Romeo has released the new version named Giulia, will arrive in 2012. The 2012 Alfa Romeo Giulia will be built on an existing Fiat platform, featuring a sedan and a wagon in its line-up. Giulia is also available in a variant Sportwagon and be the first model for the U.S. market. Alfa Giulia will revive a historic name to ensure that Alfa Romeo once again be considered a premium brand.2012 Alfa Romeo Giulia will be powered by a range of new engines, including a gas burning 1.75 Liter turbocharged unit making 200 HP and the all new 1.4 Liter Multiair power plant pumping out anywhere from 150 HP to 170 HP. As far as alternatively fueled options go, Alfa will offer a diesel burning 2.0 Liter JTDM engine making 170 HP as well as a 1.9 Liter TwinTurbo unit cranking out 190 HP.
evo ima i ovakva verzija,ali samo u sw izvedbi ito samo zadnji kraj...nije revulucionarno ali ne izgleda lose
danas se na internetu pojavila i ova slika koja navodno pokazuje novu Giuliu
Meni ovo izgleda ko neki render.
Pa piše u tekstu od linka da je to predložak za novu Giuliu prikazan tijekom interne prezentacije.
Eppur si muove!
: Prevedi
Vjerujem da je pisalo nešto o buljavosti, tj o micanju buljavih svjetala
eto zašto služi latinski u školi :
Ja sam mislio da je to talijanski :rolll:
pa i je na talijanskom