Jučer sam pogledao alficu... radi ko beba, i prekrasna je... iznutra krem koža, drvo, puno opreme... uredno ko novo, vidi se da ima samo 77.000km. Ali ga dere sa cijenom da to nije normalno.

Traži 80.000kn, a auto nije ni registriran. Istina, uščuvan je, ima malo km, garažiran, ali mislio sam da je prvi vlasnik, al je auto uvoz iz Belgije. Neka žena ga je prije vozila. I još bi se trebalo sredit centralno (zadnja desna vrata neki puta štekaju), i malo slini ulje na semeringu ja mislim kod turbine... A ostalo, ima jednu-dvije manje ogrebotine, al sveukupni dojam je petica. Samo što mi je suludo davat tolko love?!?! Jel bi bilo realno ponudit recimo 10.000eur, al da ga on rega.? To mi se čini plafon.

BTW, čovjek i nije neki prodavač, pričao je priču kako je taj auto vozila žena u Belgiji, pa da joj se ulje grušalo (?!?!)... pa je auto završio na servisu, kompletno sve zamjenjeno, nakon toga ga je njegov šogor (diler autima) ufurao u HR i ponudio njemu jer je u top stanju... sad, rađe bi da nije ništa rađeno na autu... al ovak mi djeluje ok, makar najbolje će reć na servisu. :wz
No sa druge strane to je prva 166-ica koju sam uopće pogledao...