Kratka recenzija i osvrt na jucerasnji izlet u SLO:
Opicili frend i ja do Otpada Feštajn (Global Auto) pored Ljubljane -treba vam 2h iz ZG do tamo lokalnim cestama. Kada smo napokon bili blizu odredista, malo se GPS pogubio, al smo shvatili da se otpad nalazi na vrh nekog briijega. I tako, popeli se mi gore, tamo 8 ljudi svi kao nesto rade, a nitko k***** ne radi. Objasnimo kaj nam treba, ovaj kao nista ne razumije i pravi se grbav, a i nitko se nije ni potrudio HR govorit, kazu pricekajte 10tak minuta da pogledamo. I tako, cekali mi sat i pol ( s tim da sam ih svakih 10min podsjecao da pogledaju jer su gospoda zauzeta pokazivanjem iPhonea 6 i telefoniranjem da ih zivo zaboli sta mi tamo stojimo). Kad sam "finalno" dobio slom zivaca i reko frendu da idemo, onda su odjednom poceli pricat knjizevniji HR nego nas dvojica zajedno i bit fini. Reko hvala, dovidjenja, nikad vise.
Otisli mi na drugi kraj zemlje do Maribora, ACŠ Auto otpad. Decki su odmah nasli kvaku koja nam je trebala, mucili se 20min da ju bez ostecenja skinu s vrata auta i bili maksimalno profesionalni, pristojni i sve na HR jeziku sredjeno. I tak, pricamo m i malo i kazu da svaki put ista stvar, svi prvo odu gore tom Festajnu pa dolaze k njima jer su ih ovi s*ebali. Kazu da se ljudi zale da im ovi gore podvale stvari koje traze bez provjere, a ljudi u ne znanju kupe pa im onda ne odgovara na auto i slicno i da kad ih se zove i pita za nesto "sve imaju", a kad dodjes gore niceg zivog...
Eto kratki osvrt i moje iskustvo s otpadima u SLO, svaka pohvala ACŠu jer smo na kraju dobili i popust na ono kaj smo uzimali , a ovima ne 1/10, nego cista 0. Izgubljeno vrijeme, benzin i novac...