a da, s tim tiranosparkom naprijed, sta ocekivat

A tek batman, s petakom, bokte, taj petkosaur tezi skoro ko dva flat-a

Znam da smo se dvojica ubili za nosit fiatov r4 2.0, jos ovaj uzeo bolovanje jer istegao ledja, a boxera sam ja sam transportirao (uz puno muke)

Petkosaur je tezi od TSa 70 kila.
Iz tog razloga je pomaknut krajnje desno radi balansa.
Nadalje ja nemam klime, podne izolacije, motorne izolacije, izolacije haube itd. Samo tu sam ustedio 30'kila tapecirunga.
A ako hocemo u krajnost Bravo ima vecu torzijsku krutost od 145 a laksi je u prosjeku 100 kila.
Npr HGT vs

1280 naspram 1370 kg.
Toliko o alfinim inzenjerskim sposobnostima

E sad ja volim 145 ice. Dizajnom, handlingom i vremenom u kojem su stvorene meni savrseno odgovaraju.
146 ne bas. Nije mi ruzna ali nema mi smisla. Nije hot hach.
Samim time volim 145 ice sa bokserima, tsovima ( 1.4 mi je super npr ) i razne mutante.
Da jednom za svagda razjasnimo dilemu petaka, ne tvrdim ja da je on superioran TS 2.0 motoru, ali ga taj cilindar vise cini posebnim. Prvenstveno zbog zvuka. Nadalje zbog nacina razvijanja snage. Reakcija na gas je trenutna a snaga raste jako linearno, ts je mrtav na niskim okretajima, 20v nije a oboje vole visoke okretaje.
U mom je autu bio 1.4 ts. Trebalo je promijeniti 8 svijecica, zupcasti remen, varijator, termostat, maf, lambdu... To je sve kostalo oko 3500 kuna a za te pare i dalje bi bio mali 103 konja ts. Za 3500 kn ja sam kupio cijeli prednji kraj Maree HLX.
2.0 ts nisam mogao naci da nije prolupan ili da vec nije na 1 specijali. V6 je bio skuplji za nabaviti ( premda sam na kraju projekta nasao 2.5 za iste novce sa svime potrebnim ). Turbaka sam se bojao, 2.0 turbo ili 20v turbo zahtjevaju preinake na sasiji ako ih mislis voziti kako se spada.
Ono sto je zapravo najbitnije sad je da ja imam 145 sa 155 ks ( minus godine i plus preinake na motoru i mjenjacu )
Zvuk je fantastican, snage je puno, trosi ko V6, ja sam presretan.
Kad radi u leru i cuju se basevi svi misle da je boxer. Dok ne cuju na gasu... Onda je 100 upitnika... Fora.
Vi svi tu puno pricate sta bi trebalo i kako al nitko nece ulupati 30/40/50 tisuca kuna u staru 145 i rec "evo to je moje"
Svaka cast Darku Igoru i Fiumanu na predivnim autima al kad Evoluzione predstavi svoju najesen to je fuckin respekt do jaja! Ako je moja mutant, njegova ce biti MONSTRUM.