da...stvarno je dobro da smo zivi...kao i kod svakog u garazi krcato sprejeva kantica sa bojom benzina i ostale drangulije...pucalo je kao na ratistu...boca spreja se zabila u felgu kao u eurokrem...stavit cu slike kad dodjem doma...jezivo i nemoguce...sreca eto nitko nije poginul...4 sata su gasili...osiguranje...e to je veliko pitanje...nisam sigurna da ce bit nes od ostete...o tom potom...kako sad stvari stoje bananko...desilo se tako da mi stari isal punit akumulator jer je auto stajal skoro 3 mjeseca u garazi...i ni htel upalit...stavio oko 7 navecer punit i isao tri puta provjeravati do 8...bilo sve ok punilo nije nis grijalo itd...iso gledat film...u 8 i pol susjed dotrzi da nam sve gori...to je bilo strasno...od topline su cigle sa stropa ko projektili pucali van...zgoril je i motor i sva zimska garderoba itd itd ...tako da primam donacije u vidu bundi

hvala ljudi sta suosjecate samnom nije mi lako...al sta cu ne mogu iz ove koze...a samo se nadam da starom tlak jos ne skoci jer se zdere ne moze si nac mira...a ionako moram hodati doktor mi preporucil hehe

zagi meni je zgorilo sve

a djetelina se drzala do posljednjeg trena, ali onda su vatrogasci ju odbili jer su mislili da se tu otvara gepek