0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)
Bilo bi dobro ubaciti i koju sličku unutrašnjosti, izvana znamo kako zgleda...
:(Image removed from quote.)
... sta je ovo traktor nevene ti si pravi umjetnik
Ahh, lepa je ta bela(crna)koza...pardon...GTjka Šteta kaj je jtd, ali kaj češ kad se nema baš previše izbora, ili prava makina 3.2V6 ili ova čađara
da citiramo zlocestu decu "neki bre gusti dim, formira se zadah u demone..."
bas je lepi vako crno beli
jedino ako si daltonist,,inace sam u boji
e sad kad je dozujo moram napisat nes na tu temu...naime vec jako dugo culo se neartikulirano lupanje iz podvozja..na zadnjem servisu seb je raskopal sve ...sve ok ne mogu nis naci, ali i dalje lupa...to mi je zivce pojeleo...ponekad odnapred, ponekad odiza...uglavnom udarci ko cekicem...i napravila neki dan servis na 40000km i opet seb sve iso spregledat...i sto je lupalo..tapecirnung iznutra blatobrana koji je tvrd dosta i nije se objesio, ispo iz lezista itd...nego sve je tako na milimetar napravljeno i kad se vozis po hr cestama taj tapecirung lupa u amortizere i sta ja znam u sta sve ne...seb sa cakijicom sve obrezo tako da sad vise ne lupa...al poanta ove price je da sam ju spustila milimetar ne bi se mogla ni pomaknut dva metra a kamo li vozit ...tako da lavic moze trubit drugima...odsad ja ovdje na spomen spustanja
radim ja i vise...racunaj da vozim i motor po ljeti najvise i ponekad i pjeske idem a kad sam radila u ri onda sam tukla 60000 na godinu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..i samo zato ja ovdje kazem dizlo majka
ponekad odnapred, ponekad odiza...uglavnom udarci ko cekicem...i