0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma covjece ovaj put sam i novce imala a i vremena napretek...a nikog za cugu nego sam morala pratiti agoniju ocel bit ventila il nece AC je to rjesio ekspeditivno...u roku od par sati a i to sta isus kaze ...njima je garancija prosla
jedva sam nasla temu koja cadja se uhvatila evo jucer napravljen servis na 50000 km ....proboravih 5 i kusur casova u servisu mogla sam pol dnevnice zasluzit ...dakle lampica motor control engine failure nije bila samo bezazlena greska vec je rikno erg ventil...stavljen novi i neki lim jos dodatni kaze seb da smanji dotok plinova natrag u motor da se opet ne stopa...kaze naputak takav iz tvornice...sad cemo vidit...za sad ne svjetli nis i ok auto ide...jel ko to mjenjo i ako je jel to bilo to il ga zezalo uvijek i zauvijek :rolll: e da i metlice brisaca nove i zaruljica i gume mi napumpali :hehe:
ja ne mogu vjerovat zdravka pa sta i tebi hijoj mareo nadala sam se da ti vise ne posjecujes to mjesto pa ti nisam ostavila nis velikimedo meni je promjenjen ventil maf nije...al je i taj lim stavljen...za sad radi dobro tj lampica mi se ne pali...malo koda teze upali al sumnjanm da to ima veze s tim...zdravka javi sta je bilo
Jurićka reko sam ti pravac Siska, auto te čeka tamo
ma nemas ti pojma nema do mirisa cadje nekako mi se cini da pali sporije nego prije...moram malo duze verglati ...trebala sam jts uzet
akumulator vakuuma, WTF???
cekaj da se ćađare krenu kvarit kako spada pa ces trebat doktorat da skuzis :hehe: :hehe:
cadare se ne kvare. ipak su to sporohodni motori