0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
: šta idemo po još jedan
ja na slici ne vidim pločicu nego mrlju, nešto crno, a u bosni nema barem u zenici nisam još ni jednu gt vidjeo, samo 156, 166, 145, 155, 33, 164 i ima jedna 1.8 TS spider, ove ostale moš sanjat da vidiš. a i pločica mi se ne svidja što je tu, ima je gdje ju postavit, al eto, meni ne paše, ja bi je skino, špartlom, čekićem, kliještima, majzlom, hiltovkom, nebitno, ja bi je skino
....je borise tvoj te INSEKT nikad ne vara
btw: kad vidite takvu mrlju na svom autu, nemorate ić da se farba, samo nabavit pločicu od nekog dizajnera i zaljepite, jeftinije je, a ne brineš hoćel majstor potrefit istu boju :hehe: :hehe:
pa eto vidiš agy odma skineš s jurickine pločice i sebi zaljepiš al nemoj joj reć da sam ti ja reko inače će me :hehe:
ejjj, juricka i ja na gt-benzin imam te ružne brisače, :wal:a prije su da dizele ugrađivali one sa alfinim znakom
...a dobro sad mi je lakse onda ..alfafan vidjeh i ja tvoj sesn...i makar i na vucnoj izgleda najs ...ovih dana ide na prvi servis i provjeru...javim update jel sve tip top
neces valjda u AC bem te mrljavu
ma ko će je odgovorit od toga... ona ih jednostavno obožava :hehe:Irena i AC
...tvoj te insekt nikad ne vara :hehe: ...jok antony kaki te crni ac odnio ..bijah tudej kod seba...inace su mi taki servis u ac radili 4 sata (satnica je 150 cuna pa ti vidi :hehe:), eto coek za 15 minuta rjesio ...sve je super i sve je za pet ...uglavnom stigle danas papucice od noviteca...pazi ovo ja pojma nisam imala da tu postoje neke grupne narudzbe i tolike probleme imah za uplatit to u inozemstvo uzas i konacno platih postarina oko 35 ojra sve cuzamen nekih 75...i danas dodje na postu i drapnulo mi karinu 250 kuna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (plus troskovi prevoza od carine rijeka do poste dramalj jer su zaustavili paket )...a kod seba bile jedne napustene po koje lik nije doso...mogla sam ih danas imat nakeljene...babuskara ...drugi put cu se raspitat nema veze sad imam najskupocjenije novitecke u rvackoj :hehe: :hehe:
I? : Gdje su te pedale? :
...reci cu samo jedno ementaler (Image removed from quote.)...oridijiji papucice olaksane do maksimuma lijepo kroz njih zraci svjetlost :hehe: :hehe: ...sala mala...isuse ne olaksah iste vec krenuh u akciju i jedva nadjoh u krami od garaze minjaturni imbus i gedore i gle kad ono tamo ne pasuuuuuu papuciceeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bem ti papucice sta rece boris ..uglavnom kod skidanja gume sa kuplunga sam ju pokidala jer sam ju pred par dana fest zaljepila da ne ispada tako da sad kad sam vratila imam rzderanu gumu :hehe: ...(baba a ne najprije provjerit jel valja ) i vidim ja nece to bit tesko sve pet i pogledan papucicu od gasa i stavim ovu novitec gore i pazi ova je sira a kraca i viri stara od ispod i izgleda ...al to jos i nije tako bed nego papucica gasa je cijela plasticna i onako obla kao banana i nema ravne plohe ispod di bi mogla maticu ucvrstit a i original srafi nisu dosta dugi kad bi se zbusilo...ne mogu vjerovat...dal ko zna dal rade gt sa razlicitim papucima pa mozda na moju ne pase uglavnom vratila gume nis busila kad budem isla sebu ce mi on vidit..kontam jedino da stavim kuplung i kocnicu a gas ostavim, kako je ionako je razlicit od ove dvije i sada ...ako nis stavit cu papucice u regal :hehe: ..a zapravo cu ih darovat borisu za kolekciju :hehe:
ti si stvarno peh, nema šta, pa trrebala si odma kod seb-a uzet i da ti on i postavi i to je to, a to što viri stara ispod, bonsek ili ti ga pilu za željezo i odreži višak