28-04-2026, 20:11:27

Autor Tema: GT Edizone BIANCA  (Posjeta: 103874 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ijuric

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: GT Edizone BIANCA
« Odgovori #480 u: 08-08-2008, 13:18:52 »
:?: šta idemo po još jedan

:song: :song: :song: maj lips ar soild (kako kaze onaj debilni pandur iz alo alo sta ne zna eng govorit :hehe:)...pa ne bi valjda imala dve bele...pa to je ipak prevec cak i za zagyja :craz ...nes drugo belo...iiiijooooooojiiiiiii :love3:....al jos se moraju poklopit mjesec, zvijezde itd  :craz i onda cu curlikat od srece...a sta bi ti s manun....da te vodim na sladoled... :hehe: :hap:

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #481 u: 08-08-2008, 13:24:30 »
zadnji pokušaj: nešto bijelo što je obično crveno, rjeđe crno  :?:

zenica

• Gost
« Odgovori #482 u: 08-08-2008, 13:26:12 »
ja na slici ne vidim pločicu nego mrlju, nešto crno, a u bosni nema barem u zenici nisam još ni jednu gt vidjeo, samo 156, 166, 145, 155, 33, 164 i ima jedna 1.8 TS spider, ove ostale moš sanjat da vidiš. a i pločica mi se ne svidja što je tu, ima je gdje ju postavit, al eto, meni ne paše, ja bi je skino, špartlom, čekićem, kliještima, majzlom, hiltovkom, nebitno, ja bi je skino  :da: :craz :mahm

ijuric

• Gost
« Odgovori #483 u: 08-08-2008, 13:31:55 »
ja na slici ne vidim pločicu nego mrlju, nešto crno, a u bosni nema barem u zenici nisam još ni jednu gt vidjeo, samo 156, 166, 145, 155, 33, 164 i ima jedna 1.8 TS spider, ove ostale moš sanjat da vidiš. a i pločica mi se ne svidja što je tu, ima je gdje ju postavit, al eto, meni ne paše, ja bi je skino, špartlom, čekićem, kliještima, majzlom, hiltovkom, nebitno, ja bi je skino  :da: :craz :mahm

:sado: :sado: ma nije gadno vidit ces uzivo...lijepo je jakoooooooo :love: ako te bude bolo u oci stavit cu hanzaplast kad ti budes u blizini da ne cvilis toliko :hehe:

....je borise tvoj te INSEKT nikad ne vara :love:

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #484 u: 08-08-2008, 13:35:04 »

....je borise tvoj te INSEKT nikad ne vara :love:

:ok:  :ok:

zenica

• Gost
« Odgovori #485 u: 08-08-2008, 13:41:15 »
ja samo kažem da mi se ne svidja, i da na slici izgleda kao mrlja, ili ti ga boja s nečijeg blatobrana na parkingu, a ovi odma navalili,  :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh btw: kad vidite takvu mrlju na svom autu, nemorate ić da se farba, samo nabavit pločicu od nekog dizajnera i zaljepite, jeftinije je, a ne brineš hoćel majstor potrefit istu boju  :hehe: :hehe: :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #486 u: 08-08-2008, 13:45:47 »
 :sado: uf sad me nasekira  :hehe: ma dobrooooo dobrooooo.... zato ti ni nisi bertone  :song: hehe :hehe:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #487 u: 08-08-2008, 13:50:06 »
btw: kad vidite takvu mrlju na svom autu, nemorate ić da se farba, samo nabavit pločicu od nekog dizajnera i zaljepite, jeftinije je, a ne brineš hoćel majstor potrefit istu boju  :hehe: :hehe: :ok:

eee... viš ideje.. da ja tako riješim ovih par ogrebotina  :hehe:

zenica

• Gost
« Odgovori #488 u: 08-08-2008, 13:54:36 »
pa eto vidiš agy odma skineš s jurickine pločice i sebi zaljepiš  :craz :craz al nemoj joj reć da sam ti ja reko inače će me  :batin :batin  :hehe:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #489 u: 08-08-2008, 22:23:57 »
pa eto vidiš agy odma skineš s jurickine pločice i sebi zaljepiš  :craz :craz al nemoj joj reć da sam ti ja reko inače će me  :batin :batin  :hehe:

:hap: :ok:

a znam i di parkira... samo navečer po mraku se prišuljam i riješim je gadne mrlje... jedino da me onaj njen hrvatski bimont ne oda...  :rolll: ... morat ću povest svoju elu da ga zavede  :clap:

Offline veloce

• Ovisnik o alfistima
  • giulietta veloce spider 1961
    • kostrena
« Odgovori #490 u: 10-08-2008, 09:46:27 »
ejjj, juricka :mah:
i ja na gt-benzin imam te ružne brisače,  :wal:a prije su da dizele ugrađivali one sa alfinim znakom :ok:

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #491 u: 10-08-2008, 19:31:20 »
dobro je jurička držala si se dogovora...

ja se vratio i vidio fotesešn!  :craz
:cigara: :cigara:

zenica

• Gost
« Odgovori #492 u: 12-08-2008, 10:38:40 »
ona uvjek ispoštuje ono što rekne,  :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #493 u: 12-08-2008, 10:41:43 »
ejjj, juricka :mah:
i ja na gt-benzin imam te ružne brisače,  :wal:a prije su da dizele ugrađivali one sa alfinim znakom :ok:

...a dobro sad mi je lakse onda  :hap:..alfafan vidjeh i ja tvoj sesn...i makar i na vucnoj izgleda najs  :hap: ...ovih dana ide na prvi servis i provjeru...javim update jel sve tip top  :hello: :happ:

Anton

• Gost
« Odgovori #494 u: 12-08-2008, 19:24:27 »
...a dobro sad mi je lakse onda  :hap:..alfafan vidjeh i ja tvoj sesn...i makar i na vucnoj izgleda najs  :hap: ...ovih dana ide na prvi servis i provjeru...javim update jel sve tip top  :hello: :happ:

neces valjda u AC bem te mrljavu  :craz

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #495 u: 12-08-2008, 19:54:01 »
neces valjda u AC bem te mrljavu  :craz

:smijeh :smijeh

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #496 u: 12-08-2008, 20:04:28 »
ma ko će je odgovorit od toga... ona ih jednostavno obožava  :hehe:
Irena i AC  :love3:  :love:  :love:  :love3:

ijuric

• Gost
« Odgovori #497 u: 13-08-2008, 20:37:32 »
ma ko će je odgovorit od toga... ona ih jednostavno obožava  :hehe:
Irena i AC  :love3:  :love:  :love:  :love3:

...tvoj te insekt nikad ne vara  :hehe: ...jok antony kaki te crni ac odnio  :sado: ..bijah tudej kod seba...inace su mi taki servis u ac radili 4 sata (satnica je 150 cuna pa ti vidi  :hehe:), eto coek za 15 minuta rjesio  :ok: ...sve je super i sve je za pet  :clap: ...uglavnom stigle danas papucice od noviteca...pazi ovo ja pojma nisam imala da tu postoje neke grupne narudzbe :sado: i tolike probleme imah za uplatit to u inozemstvo uzas i konacno platih postarina oko 35 ojra sve cuzamen nekih 75...i danas dodje na postu i drapnulo mi karinu 250 kuna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (plus troskovi prevoza od carine rijeka do poste dramalj jer su zaustavili paket :mad:)...a kod seba bile jedne napustene po koje lik nije doso...mogla sam ih danas imat nakeljene...babuskara :wal:...drugi put cu se raspitat  :craz nema veze sad imam najskupocjenije novitecke u rvackoj :wal:  :hehe: :hehe:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #498 u: 14-08-2008, 00:51:31 »
Nadam se da si pazila dok si noge točala da te ne vidi neki eko manijak, da ne bi bilo da slušaš o zagađenju voda.

Hm lijpo su te očerupali za te pedale.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #499 u: 14-08-2008, 00:57:35 »
 :hehe:  :hehe:  :smijeh  :smijeh  :smijeh
 :funny: :funny: :funny: :funny: :funny:
isus, nebi ti bio u kozi kad se ijuricka vrati...  :wz
natamburat ce te samo tako   :batin

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #500 u: 14-08-2008, 01:01:00 »
Ma neće mi se htjet približit ona s eboji plinske eksplozije  :craz :hehe:

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #501 u: 14-08-2008, 01:35:21 »
...tvoj te insekt nikad ne vara  :hehe: ...jok antony kaki te crni ac odnio  :sado: ..bijah tudej kod seba...inace su mi taki servis u ac radili 4 sata (satnica je 150 cuna pa ti vidi  :hehe:), eto coek za 15 minuta rjesio  :ok: ...sve je super i sve je za pet  :clap: ...uglavnom stigle danas papucice od noviteca...pazi ovo ja pojma nisam imala da tu postoje neke grupne narudzbe :sado: i tolike probleme imah za uplatit to u inozemstvo uzas i konacno platih postarina oko 35 ojra sve cuzamen nekih 75...i danas dodje na postu i drapnulo mi karinu 250 kuna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (plus troskovi prevoza od carine rijeka do poste dramalj jer su zaustavili paket :mad:)...a kod seba bile jedne napustene po koje lik nije doso...mogla sam ih danas imat nakeljene...babuskara :wal:...drugi put cu se raspitat  :craz nema veze sad imam najskupocjenije novitecke u rvackoj :wal:  :hehe: :hehe:
papucice ovdje, papucice ondje, gdje god pogledas - tvoje papucice...
tamo kod sebovog punta nisam htio pisat jer bi bio off, pa cu ovdje..
znas, ja te htio malo razveselit i pokazat koliko cijenim ovaj tvoj cin kupovine, pa ti i ja kupio noviteck papucice  :sport:
reko to je rijedak ćuna dodatak na tako prekrasnom auticu i vidi sad...papucica na bacanje..
'bem ti papucice i ko ih izmisli!

ijuric

• Gost
« Odgovori #502 u: 14-08-2008, 08:55:32 »
 :o000: :o000: :o000: majko moja...sad sam bas bacila mini kalkulaciju papucica kod seba uglavnom dosle me 125 ojra  :hehe: :hehe:...buduci da je gotovo sigurno da cu nes krivo zabusit...ne forvardiraj te dalje zatrebat ce  :hehe: ...glede isusa...ko se boji jos...tralallalalaaaa...kad se najmanje budes nadao snaci ce te usud kleti...... :hehe: a tebe boris   :redf: :hap: ...posto si preozbiljan za svoje godine nisam sigurna sta mislit za ovo sta si napiso o papucicama, jel sajens fiksn ili :?: :craz ...al svejedno si me razveselio pa evo jedan pokloncic i tebi   :hap:

Offline Isus

• Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #503 u: 14-08-2008, 11:58:52 »
Sam se ti smij uskoro ću prolaziti tvojim krajevima pa ćeš se morati tresti. Kaj je problem s krivim bušenjem, lagano zbušiš ponovo, i tako pe'-šest puta i imaš specijalne olakšane pedale :hehe

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #504 u: 14-08-2008, 20:34:28 »
pa rekli smo da cemo sarafit nesto... gevinde znam da nebi dala pa sam mislio papucice za pocetak bi bile ok
a ovo "preozbiljan" cu pokazat svima koji tvrde suprotno  :song:

Offline Raziel

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #505 u: 14-08-2008, 21:59:52 »
I?  :?: Gdje su te pedale?  :?:
    "...if in doubt, flat out..."   

ijuric

• Gost
« Odgovori #506 u: 18-08-2008, 12:34:32 »
I?  :?: Gdje su te pedale?  :?:

:wal: :wal: :mad: :wal: :mad: :wal:...reci cu samo jedno ementaler ...oridijiji papucice olaksane do maksimuma lijepo kroz njih zraci svjetlost :hehe: :hehe: ...sala mala...isuse ne olaksah iste vec krenuh u akciju i jedva nadjoh u krami od garaze minjaturni imbus i gedore i gle kad ono tamo ne pasuuuuuu papuciceeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bem ti papucice sta rece boris :mad: ..uglavnom kod skidanja gume sa kuplunga sam ju pokidala jer sam ju pred par dana fest zaljepila da ne ispada tako da sad kad sam vratila imam rzderanu gumu :hehe: ...(baba :sado: a ne najprije provjerit jel valja :wal:) i vidim ja nece to bit tesko sve pet i pogledan papucicu od gasa i stavim ovu novitec gore i pazi ova je sira a kraca i viri stara od ispod i izgleda :puke: :puke: ...al to jos i nije tako bed nego papucica gasa je cijela plasticna i onako obla kao banana i nema ravne plohe ispod di bi mogla maticu ucvrstit a i original srafi nisu dosta dugi kad bi se zbusilo...ne mogu vjerovat...dal ko zna dal rade gt sa razlicitim papucima pa mozda na moju ne pase :mad: uglavnom vratila gume nis busila kad budem isla sebu ce mi on vidit..kontam jedino da stavim kuplung i kocnicu a gas ostavim, kako je ionako je razlicit od ove dvije i sada :) ...ako nis stavit cu papucice u regal :hehe: ..a zapravo cu ih darovat borisu za kolekciju  :hehe: :hap:

Offline FAN

• Moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #507 u: 18-08-2008, 12:37:45 »
:wal: :wal: :mad: :wal: :mad: :wal:...reci cu samo jedno ementaler (Image removed from quote.)...oridijiji papucice olaksane do maksimuma lijepo kroz njih zraci svjetlost :hehe: :hehe: ...sala mala...isuse ne olaksah iste vec krenuh u akciju i jedva nadjoh u krami od garaze minjaturni imbus i gedore i gle kad ono tamo ne pasuuuuuu papuciceeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bem ti papucice sta rece boris :mad: ..uglavnom kod skidanja gume sa kuplunga sam ju pokidala jer sam ju pred par dana fest zaljepila da ne ispada tako da sad kad sam vratila imam rzderanu gumu :hehe: ...(baba :sado: a ne najprije provjerit jel valja :wal:) i vidim ja nece to bit tesko sve pet i pogledan papucicu od gasa i stavim ovu novitec gore i pazi ova je sira a kraca i viri stara od ispod i izgleda :puke: :puke: ...al to jos i nije tako bed nego papucica gasa je cijela plasticna i onako obla kao banana i nema ravne plohe ispod di bi mogla maticu ucvrstit a i original srafi nisu dosta dugi kad bi se zbusilo...ne mogu vjerovat...dal ko zna dal rade gt sa razlicitim papucima pa mozda na moju ne pase :mad: uglavnom vratila gume nis busila kad budem isla sebu ce mi on vidit..kontam jedino da stavim kuplung i kocnicu a gas ostavim, kako je ionako je razlicit od ove dvije i sada :) ...ako nis stavit cu papucice u regal :hehe: ..a zapravo cu ih darovat borisu za kolekciju  :hehe: :hap:

imao sam i ja isti problem sa svojima, al ja sam izbušio rupe i mučio se oko toga 2 sata... isto kako ti kažeš na gasu mi viri ova stara malo van, al kaj možeš ionako ne vidim od noge tak da mi je svejedno  :hap: :hap: :hap:

zenica

• Gost
« Odgovori #508 u: 18-08-2008, 12:39:35 »
ti si stvarno peh, nema šta, pa trrebala si odma kod seb-a uzet i da ti on i postavi i to je to,  :wal: :wal: :wal: a to što viri stara ispod, bonsek ili ti ga pilu za željezo i odreži višak  :smijeh

ijuric

• Gost
« Odgovori #509 u: 18-08-2008, 12:41:50 »
ti si stvarno peh, nema šta, pa trrebala si odma kod seb-a uzet i da ti on i postavi i to je to,  :wal: :wal: :wal: a to što viri stara ispod, bonsek ili ti ga pilu za željezo i odreži višak  :smijeh

pedala od gasa je plasticna, ai tako je oblikovana da testera ne dolazi u obzir  :smijeh :smijeh seb ih je slucajno imao inace on to nema...a peh iz maj midl nejm  :hehe: