evo da si i ja kupim prava kola...konačno stari dobri TURBO (benzinac)...GT-ejac,zadnja serija,malo čvrknut,ništa strašno...vilica,homo zglob,blatobran,hauba,branik,prag,2 felge...motor pali,radi odlično a auto sam vozio taj dan kad je doživio unfal i jedan je od rijetkih da je u tak ok stanju i da super ide,ne lupa,ne škripi,ne pleše po cesti,...
e sad motor ide van i već je prodan,auto se ide složit limarija i onda unutra ide 1.6 16v TURBO koji imam od prije iz Brava...malo čemo doradit taj motor (moram spustit kompresiju jer ide turbo od Punta i jači tlak) i računam sa bar 180 ks...ak bumo bahati koji ks i malo više

org motor doniran

i nakon skoro 10 god jedan od rijetkih 1.6 16v turbo se opet zavrtio...malo sam ga okreto na anlaser pa ču mu izmjerit kompresiju da vidim kolko ju trebam još spustit...onda ga idem rastavit,spresložit,ispjeskarit,pofarbat i nakon kaj složim limariju,nutri žnjim

modificirani klipovi

povarena glava tj smanjen kompresioni prosotor jer je motor bio slagan prvo u atmosferskoj varijanti a sa upuštenim klipovima i malim turbom je radio i sa ovom glavom tj sa dosadašnjom kompresijom

povečan kompresioni prostor da se smanji kompresija jer ide Garett T25 gore