evo da se ja malo javim...
inace ni meni nije mito nešto osobito lijep pogotovo taj prednji dio, ma neznam nije da mi nije lijep ali nekako mi nije sjeo, sta ja znam nemogu to opisati. ispočetka sam bio jako zagrijan za njega ali kad su ga izdali nekako mi je to sve splasnulo... nekako taj auto uopce ne dozivljavam kao alfu jer je dizajnom i koncepcijom totalno razlicit od svih dosadašnjih alfa... pa priznajmo si alfa nikad nije radila male jeftine aute za široko pućanstvo (izuzmimo 33 koja je alfino neželjeno dijete a ionako ne spada u klasu mita)
Danas mi se desilo nešto što nisam očekivao... stojim kod importanea na zebri i cekam da auti prođu da pređem cestu i uopce ne obracam pažnju na aute koji prolaze i u daljini ugledam mito kako se približava... neznam zašto ali nekako mi je odmah zapeo za oko i jednostavno nisam mogao odvratiti pažnju što se kod mene i ne dešava ćesto. da je prošao neznam koji novi bmw i mercedes, vjerovatno bi se okrenuo za njim da ga bolje vidim, ali ovaj doživljaj je bio nekako drugačiji, kao da gledam nešto dobro što pokušava biti drugačije i vrlo mu dobro uspjeva...
Dakle pošto cu nakon ovoga malo drugacije gledati na mita, iako kada sam se prvi puta vozio u njemu, djelovao mi je kao naj noviji punto, smatram da ce se i vecina ljudi na sličan naćin prilagoditi.
Jednostavno ljubitelji alfa romea nemaju drugog izbora... Mito je recimo kao kad gledate neko novorođeno dijete koje vam je isprva jako ružno i kad ga duže gledate i zagledate se u njega je zapravo jako lijepa stvar koja i ne zavrijeđuje tako loše kritike!
Ja i dalje smatram da mito nije naa prvi pogled najljepši auto ali što ga dulje gledate postaje vam sve draži i draži!