0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ne krečem se ali sam pričao sa čovjekom koji ajmo reči se kreče u takvim vodama..... malo je drugačija situacija.... neka bolje da ti se svidi mito nego da ti je i opc kao meni izvana sportskim štihom ok auto.... dalje u motor i kvalitetu nebih ulazio to jedruga priča.... al neka budem ja crna ovca i prva osoba koja priznaje i druge vizualno ok napravljene modele autiju nije mi žao
:hehe: po meni da istina vozim jedno od najljepših linija tj. ajmo reč meni drugu po redu najljepših ali to nemora značit da mi se moraju sviđat sve alfe i da mi se ništa drugo nesmije svidit osim alfe, jbg. ja sam takav nemoj se sekirat bezveze mene nitko nemože promjenit nikako
Pa Opel na slici ima sve detalje kojima se smijemo na " Seljo ćuningu" bad look, lažni odvodi zraka na krivim mjestima, nepotrebno pofarbani detalji u unutrasnjosti, ružno izbačen zadnji blatobran etc.
U vezi Opela. Mozes svaki dan donositi cvijece na grob,ali grob ostaje grob,pa tako i Corsa OPC.Meni licno iz ove klase malih jurilica najvise pase Clio Sport...samo koliko sam primjetio niko ne zna za taj auto izabrati boju...licno ja bih ga trazio iskljucivo u Gordini plavoj...A o slicnosti Mita i Corse u unutrasnjosti,ako vam je lakse zamisljajte da Mito lici na 145/146 unutra a ne na Corsu...
glavni mrzitelj dizajna MiTa..... Q.ORO...
Meni licno iz ove klase malih jurilica najvise pase Clio Sport...samo koliko sam primjetio niko ne zna za taj auto izabrati boju...licno ja bih ga trazio iskljucivo u Gordini plavoj...
ijuric nemoj se ljtiti ali pogledaj malo bolje i jednom i drugom vrata prelaze prag tj. ajmo reči sijeku ga, ovaj bok zadnji im je identično skoro izbočen pa blatobrani pa skoro pa identična vozačeva stakla.... ima toga normalno da nije i crtu isto ali ako se ne gleda samo boja auta onda se i vide neke prekrivene linije koje su veoma slične, malo se raspitaj kod ljudi koji se bave takvim stvarima pa če ti pojasnit NHF i naravno mito i ovako slabijoj verziji blista jako dobro a gdje če mu biti kraj kad dođe gta koji bi trebao biti žeščeg izgleda a ne ovako polu nevinog
vidim experti jos vijecaju :hehe:
To mi je ko da netko ko slusa heavy metal kaze da voli i cajke (makar ima i takvih )
da si onda i zamišljam kad vidim odvrtanu trebu na cesti d aje to Claudia Schiffer?'
a eto svakome nešto nije jasno, i da 800-ti put nisam reko da je lijepa i prekrasna i da slinim kad ju vidim nego sam u usporedbi sa mitom reko da izgleda brutalnije tj. da ima one oštre sportske linije.... i neda mi se objašnjavati opravdavati i šta ja znam, evo sad sam napisao po zadnji puta moje mišljenje o opc i ne mislim ga više iznositi jer stvarno nije ni mjesto ni vrijeme i nema više potrebe...
Stvarno su oštre sportske linije, onda i volvo 740 s kraja osamdesetih izgleda brutalno, i on ima "oštre sportske linije"Onda je činjenica da većina auta iz teme "tuning u Hrvata" izgleda bolje od alfe mito, ipak su to sporcki spojleri i usisnici.Ma Corsa OPC je serijski seljo tuning, ali ipak to je opel tako da me ništa više ne može iznenadit...
Ali svejedno mi ne ide u glavu kak neko ko vozi Alfu GTV moze reci da mu je Corsa OPC lijepa. To mi je ko da netko ko slusa heavy metal kaze da voli i cajke (makar ima i takvih )