14-06-2026, 15:50:59

Autor Tema: Alfa Romeo MiTo  (Posjeta: 399128 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ijuric

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa Romeo MiTo
« Odgovori #1560 u: 04-02-2009, 23:50:23 »
ne krečem se ali sam pričao sa čovjekom koji ajmo reči se kreče u takvim vodama..... malo je drugačija situacija.... neka bolje da ti se svidi mito nego da ti je i opc kao meni izvana sportskim štihom ok auto.... dalje u motor i kvalitetu nebih ulazio to jedruga priča....  al neka budem ja crna ovca i prva osoba koja priznaje i druge vizualno ok napravljene modele autiju nije mi žao  :ok:

:batin :batin vozis gotovo savrsenu liniju auta...jednu od najljepsih i ovo pises :batin :batin ovo cu si kopirat u svoju crnu knjizicu i morat ces zbog ovog na kukuruzu klecati da se iskupis :color:..idem vode popit nasekirah se :hehe:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #1561 u: 04-02-2009, 23:52:25 »
 :hehe:  po meni da istina vozim jedno od najljepših linija tj. ajmo reč meni drugu po redu najljepših ali to nemora značit da mi se moraju sviđat sve alfe i da mi se ništa drugo nesmije svidit osim alfe, jbg. ja sam takav nemoj se sekirat bezveze  :craz  mene nitko nemože promjenit nikako  :craz
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Serfo

• Gost
« Odgovori #1562 u: 04-02-2009, 23:53:23 »
Pa Opel na slici ima sve detalje kojima se smijemo na " Seljo ćuningu" bad look, lažni odvodi zraka na krivim mjestima, nepotrebno pofarbani detalji u unutrasnjosti, ružno izbačen zadnji blatobran etc.

ijuric

• Gost
« Odgovori #1563 u: 04-02-2009, 23:56:03 »
:hehe:  po meni da istina vozim jedno od najljepših linija tj. ajmo reč meni drugu po redu najljepših ali to nemora značit da mi se moraju sviđat sve alfe i da mi se ništa drugo nesmije svidit osim alfe, jbg. ja sam takav nemoj se sekirat bezveze  :craz  mene nitko nemože promjenit nikako   :craz

zelis reci da ne evoluiras :o000: ...ijuh eto jos jedan sta ce ostat uvijek isti...o boze idem jos jednu casu vode popit :craz ...ma samo ti voli korsu a kad das na prodaju svoju bocnu liniju javi mi se :craz ...
 i iako nije tema ovo sta je serfo napiso ja potpisujem do zadnje :ok:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1564 u: 04-02-2009, 23:59:22 »
 :hehe:  moja linija nejde na prodaju dokle god sam živ to sam več negdje obznanio  :craz  kaj se tiče corse ne volim ju nego po 10-ti put kažem izgleda mi sportski i agresivno i ništa više  :ok:   i jesam jedan sam od onih što slabije evoluiraju tj. drže se svojih načela i mišljenja tj. ukus mi se rijetko mijenja  :ok:  i ne želim da se uvrijediš na ovo jer je to samo moje mišljenje  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #1565 u: 05-02-2009, 00:22:22 »
Pa Opel na slici ima sve detalje kojima se smijemo na " Seljo ćuningu" bad look, lažni odvodi zraka na krivim mjestima, nepotrebno pofarbani detalji u unutrasnjosti, ružno izbačen zadnji blatobran etc.

:ok:  :care
Meni je ta Corsa OPC čisto selo, NHF, ali taman za klince napaljene na fast und furios isl...  :hap:  Nebres ti od govna napravit pitu  :puke:
I uopće ne vidim nikakavu sličnost sa MiTom, osim slične veličine. 

Darjan1275

• Gost
« Odgovori #1566 u: 05-02-2009, 00:30:56 »
Jedino šta valja na Corsi OPC su sicevi, ovo ostalo može proć jedino fest and fjurjos tJuning đerman stajl ekipi :batin
To je auto u serijali čuning, ima difuzora i usisnika čudo jedno :wal: :wal: :wal:
pravo auto za šitrejs i stritstajl ekipu, još mu samo fale em draj krom luk retrovizori iz peveca za potpun dojam :ok:

Offline kremenko

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo svih 1425 dana pod opsadom
« Odgovori #1567 u: 05-02-2009, 00:41:45 »
U vezi Opela.
Mozes svaki dan donositi cvijece na grob,ali grob ostaje grob,pa tako i Corsa OPC.
Meni licno iz ove klase malih jurilica najvise pase Clio Sport...samo koliko sam primjetio niko ne zna za taj auto izabrati boju...licno ja bih ga trazio iskljucivo u Gordini plavoj...
A o slicnosti Mita i Corse u unutrasnjosti,ako vam je lakse zamisljajte da Mito lici na 145/146 unutra a ne na Corsu... :mahm
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata,
Al'  ja sam prvo rek'o Alfa, pa sam poslije rek'o tata.

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1568 u: 05-02-2009, 00:45:19 »
U vezi Opela.
Mozes svaki dan donositi cvijece na grob,ali grob ostaje grob,pa tako i Corsa OPC.
Meni licno iz ove klase malih jurilica najvise pase Clio Sport...samo koliko sam primjetio niko ne zna za taj auto izabrati boju...licno ja bih ga trazio iskljucivo u Gordini plavoj...
A o slicnosti Mita i Corse u unutrasnjosti,ako vam je lakse zamisljajte da Mito lici na 145/146 unutra a ne na Corsu... :mahm

e tu se u potpunosti slažem več sam to negdje isto napomenuo da clio bez pardona ostavi corsu a na istoj su konjaži a da ne pričam kako se ukopava na mjestu sa kočnicama, ima jedan u zg crni sa gevindama i zatamljenim staklima auto je pravi mad max na ulici a kad krene  :o000:  ideeee
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Serfo

• Gost
« Odgovori #1569 u: 05-02-2009, 00:50:42 »
U vezi Opela.
I još je best-buy :ok:

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #1570 u: 05-02-2009, 01:27:30 »
Čak i ja priznajem da je Mito ljepši od ove Corse. Ako moram birat između tugaljivog izgleda i ovog spljoštenog ko da si maloprije mlatnuo sa autom u zid. Jasno je da je Mito ljepši. Al ni jedan ni drugi se ne mogu mjerit sa spomenutim Cliom Sport . Taj auto je brutalan i dobro dizajniran. Respect...
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

33QO

• Gost
« Odgovori #1571 u: 05-02-2009, 03:03:36 »
glavni mrzitelj dizajna MiTa..... Q.ORO...  :craz

:ne:  :ne:  prednjih svjetala!  :hap:

Offline nezdr4v

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Hyundai Accent
    • Split
« Odgovori #1572 u: 05-02-2009, 09:20:59 »

:ok: rado bi ima jednog uz ove 2 alfe
Alfom kontra zdravog razuma :)

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1573 u: 05-02-2009, 10:52:52 »
ijuric nemoj se ljtiti ali pogledaj malo bolje i jednom i drugom vrata prelaze prag tj. ajmo reči sijeku ga, ovaj bok zadnji im je identično skoro izbočen pa blatobrani pa skoro pa identična vozačeva stakla.... ima toga normalno da nije i crtu isto ali ako se ne gleda samo boja auta onda se i vide neke prekrivene linije koje su veoma slične, malo se raspitaj kod ljudi koji se bave takvim stvarima pa če ti pojasnit NHF  :ok:

i naravno mito i ovako slabijoj verziji blista jako dobro a gdje če mu biti kraj kad dođe gta koji bi trebao biti žeščeg izgleda a ne ovako polu nevinog   :ok:

Grande Punto platforma a GM i FIAT su zajedno razvijali tu platformu i zajedno radili školjci.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #1574 u: 05-02-2009, 16:19:29 »
 :ok: :hehe:
La belleza non basta

Offline zoran147

• Pripravnik
  • **
  • Alfa147 jtd
    • Brckovljani
« Odgovori #1575 u: 05-02-2009, 17:05:51 »
U vezi Opela.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1576 u: 05-02-2009, 17:39:10 »
U vezi Opela.

da si onda i zamišljam kad vidim odvrtanu trebu na cesti d aje to Claudia Schiffer?'
« Zadnja izmjena: 05-02-2009, 17:41:54 od Isus »
Kockasti auto, najbolji auto.

Serfo

• Gost
« Odgovori #1577 u: 05-02-2009, 18:35:57 »
vidim experti jos vijecaju    :hehe:
Provokatoru :sado:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1578 u: 05-02-2009, 20:15:58 »
evo a sad mi svi možete zahvaliti što ste viječali, posvađali se, pomirili se, nabili broj postova... itd.    :hehe:  :hap:  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1579 u: 05-02-2009, 21:33:14 »
Ali svejedno mi ne ide u glavu kak neko ko vozi Alfu GTV moze reci da mu je Corsa OPC lijepa. To mi je ko da netko ko slusa heavy metal kaze da voli i cajke  :craz (makar ima i takvih  :craz )

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1580 u: 05-02-2009, 22:39:18 »
a eto svakome nešto nije jasno, i da 800-ti put nisam reko da je lijepa i prekrasna i da slinim kad ju vidim nego sam u usporedbi sa mitom reko da izgleda brutalnije tj. da ima one oštre sportske linije....  i neda mi se objašnjavati opravdavati i šta ja znam, evo sad sam napisao po zadnji puta moje mišljenje o opc i ne mislim ga više iznositi jer stvarno nije ni mjesto ni vrijeme i nema više potrebe...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #1581 u: 05-02-2009, 22:56:36 »
To mi je ko da netko ko slusa heavy metal kaze da voli i cajke  :craz (makar ima i takvih  :craz )

:mah: :mah: :hehe:
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline kremenko

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo svih 1425 dana pod opsadom
« Odgovori #1582 u: 06-02-2009, 00:21:06 »
da si onda i zamišljam kad vidim odvrtanu trebu na cesti d aje to Claudia Schiffer?'

u vezi toga postoji druga izreka: od biraca nema je..ca
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata,
Al'  ja sam prvo rek'o Alfa, pa sam poslije rek'o tata.

Darjan1275

• Gost
« Odgovori #1583 u: 06-02-2009, 00:58:09 »
a eto svakome nešto nije jasno, i da 800-ti put nisam reko da je lijepa i prekrasna i da slinim kad ju vidim nego sam u usporedbi sa mitom reko da izgleda brutalnije tj. da ima one oštre sportske linije....  i neda mi se objašnjavati opravdavati i šta ja znam, evo sad sam napisao po zadnji puta moje mišljenje o opc i ne mislim ga više iznositi jer stvarno nije ni mjesto ni vrijeme i nema više potrebe...
Stvarno su oštre sportske linije, onda i volvo 740 s kraja osamdesetih izgleda brutalno, i on ima "oštre sportske linije"
Onda je činjenica da većina auta iz teme "tuning u Hrvata" izgleda bolje od alfe mito, ipak su to sporcki spojleri i usisnici.
Ma Corsa OPC je serijski seljo tuning, ali ipak to je opel tako da me ništa više ne može iznenadit...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1584 u: 06-02-2009, 09:59:05 »
Stvarno su oštre sportske linije, onda i volvo 740 s kraja osamdesetih izgleda brutalno, i on ima "oštre sportske linije"
Onda je činjenica da većina auta iz teme "tuning u Hrvata" izgleda bolje od alfe mito, ipak su to sporcki spojleri i usisnici.
Ma Corsa OPC je serijski seljo tuning, ali ipak to je opel tako da me ništa više ne može iznenadit...

ja sam reko svoje mišljenje i viđenje tog auta a sad koji auto kako i šta izgleda iz 80-ih je opet tvoje mišljenje a ne pravilo ili nešto dokumentirano tako da....  :ne2:  pročitaj ponovo što sam ja napisao i onda što si ti napisao, nisam ti ja kriv što se tebi ne sviđa moje mišljenje... i neda mi se uopče više raspravljati
moja AR GTV 2.0 V6 TB

ijuric

• Gost
« Odgovori #1585 u: 06-02-2009, 10:22:52 »
Ali svejedno mi ne ide u glavu kak neko ko vozi Alfu GTV moze reci da mu je Corsa OPC lijepa. To mi je ko da netko ko slusa heavy metal kaze da voli i cajke  :craz (makar ima i takvih  :craz )

:clap: :clap: to su takozvani narodni metalci :clap: ...nije tema al ako je netko zainteresiran za dupli cd (original naravno) metalike al u izvedbi nekih drugih bendova i onako cudno obradjivanih...poklanjam vjernom slusacu koji najbolje obrazlozi zasto bi bas on trebao bit taj :smijeh...zamolbe na pp :clap: ...ma frigas opla...sad idem u temu zanimljivosti stavit nesto sta ce alfi gtv srce ugrijat do kraja...ostre linije nevidjene na ovim prostorima :clap:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #1586 u: 06-02-2009, 10:30:42 »

ijuric

• Gost
« Odgovori #1587 u: 06-02-2009, 10:42:27 »
 :smijeh :smijeh :smijeh nevene vidis da postoji :clap: uzgred ova felga mi se sve vise pocinje svidjat...jos malo i pocet cu djelit tvoje odusevljenje istom :clap:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1588 u: 06-02-2009, 10:45:37 »
ova felga je definitivno jedna od boljih što je alfa proizvela u zadnje vrijeme

i evo još malo zezancije na temu metal-narodno  :craz   YouTube - Udara Gitaru taj metalac
« Zadnja izmjena: 06-02-2009, 10:48:27 od Alfa_gtv »
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #1589 u: 06-02-2009, 17:30:11 »
Koji raspon rupa ima MiTo?  :?:
    "...if in doubt, flat out..."