0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovo koda gledam partizansku eskadrili...neka se zove slobodan!!! ...da junior svetogrdje
a ako vec djelis uzet cu ...evo jedna od prtljaznog prostora (Image removed from quote.)
pa na žutu bi pasali oni crni...ili još bolje carbonlook sa m430...
e di ga nadje-.-bas sam jucer trazila jel ima di zuti...ko zna zna ...sad je ko tvrdi zutanjak ni losa boja fora je samo ovaj krom pocupat i najs
Što ga više gledam to mi je sve gadniji...i gadniji...i gadniji...i gadniji...
samo ova buljoka svjetla zamjeniti s nekim drugim i ko bog.
Ista je stvar, hvalio ga netko iz dana u dan ili kritizirao. Sve je namijenjeno za ovu temu Malo da se popravi omjer. Nakon 20-tak pohvala jedna kritika i tako u krug.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Ima ovakva žuta u Ri. Zamijenila je Mini Coopera serije 1
Za dobrim konjem se prašina diže Ne bi valjalo da se ništa ne piše, onda bi tek značilo da ne valja.Zašto netko na svakoj stranici mora kazati da mu se ne sviđa, ima tu neka podsvjesna simpatija
Nikome se MiTo ne sviđa iz tog razloga jer ga svi gledaju izvana i to je pušing, da je auto vaš nebi ništa prigovarali jer dok se vozite najbitnije vam je da sve funkcionira i da je oku ugodno i da je donekle ergonomski a tada uopće niti ne primjećujete vanjštinu.Barem ja tak gledam i na MiTo a i na sve druge aute, uglavnom.
samo prave face ce ga vozit koje se ne boje sumnji u svoju seksualnost pa to je super taj dio je uvijek znao za dobar dizajn znaci da i nije tako los